Kecskemét

2019.05.10. 08:07

VER-BAU: Másodszor is elhozták a sokat érő címet

A kecskeméti székhelyű VER-BAU Építőipari Kft. újra kiérdemelte a „Megbízható Munkaadó 2019–2020” elnevezésű megtisztelő elismerést.

Steványik Tamás, a bíráló bizottság elnöke, Weninger Richárd, a VEr-BAU ügyvezetője és Dale A. Martin, a DUIHK elnöke (balról-jobbra)

A munkaerőhiány élesedésével egyre nagyobb kihívást jelent a cégek számára, hogy munkavállalóikat ne csak anyagilag ismerjék el, hanem a lehető legvonzóbb munkakörnyezetet teremtsék meg számukra, vagyis egy olyan munkahelyet, ahol minden nap jó dolgozni.

A Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immáron második alkalommal tartotta méltónak e cím elnyerésére a kecskeméti VER-BAU Kft.-t. A május 7-i budapesti ünnepélyes díjátadón kihangsúlyozták, hogy a cím odaítélése folyamatos törődést igényel a vállalatok részéről, hiszen a kitüntetés mindig csak két évre szól, ezt követően újra „bizonyítani” kell.

Steványik Tamás, a bíráló bizottság elnöke, Weninger Richárd, a VEr-BAU ügyvezetője és Dale A. Martin, a DUIHK elnöke (balról-jobbra)

– Hamar felismertük, hogy egy, a versenyszférában nap mint nap sikeresen teljesíteni akaró építőipari cégnek egy állandó, szakmailag ütőképes és folyamatosan fejlődő csapatra van szüksége. A „Megbízható Munkaadó” díj kritériumai egybecsengnek a mi ars poeticánkkal, miszerint egy munkavállaló-barát környezetben lehet tartósan és stabilan az élvonalban maradni – hangsúlyozta Weninger Richárd, a VER-BAU ügyvezetője.

A győztes cégnek a díj elnyeréséhez számot kellett adni a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség- és munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó irányelveiről és azok gyakorlati megvalósulásairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában