szponzorált tartalom

2019.09.20. 11:53

Újabb díjat érdemelt ki a VER-BAU

A kamara által meghirdetett „MESTERMUNKA” pályázat 2019 keretein belül a megyében működő cégek, vállalkozók termékei ill. szolgáltatásai mérettettek meg, melyek közül a szakmai zsűri a legigényesebben megvalósított, leginnovatívabb pályaműveket díjazta.

A „MESTERMUNKA” elismerő díjat és oklevelet idén többek között a kecskeméti székhelyű VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. vehette át a kecskeméti Atlétikai Centrum kivitelezéséért. A rekordidejűnek számító, mindössze 1 éven át tartó munkálatok során készült el a nyolcsávos, rekortán borítású futópálya a közepén egy rögbipályával és a köré tervezett épületkoplexumokkal együttesen. Az idei év áprilisában átadásra került korszerű atlétikai létesítmény egyaránt alkalmas országos és nemzetközi sportesemények lebonyolítására is.

„Rám osztották a projektben a legkönnyebb szerepet azzal, hogy átvehettem ezt az értékes szakmai elismerést. A háttérben azonban egy nagyon pontosan összehangolt, szakmailag felkészült csapat munkájának a sikerét ünnepelhetjük. A tervezőtől kezdve, a kivitelezést irányító és a munkavégzésben résztvevő kollégákon, alvállalkozókon át, egészen az építkezés során eljáró szakhatóságokig, mindenki részese ennek az elismerésnek, melyért ezúton mondok köszönetet.„ – Nyilatkozta Weninger Richárd, a VER-BAU ügyvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában