Úgy vásárolnak helyettünk, mintha mi tennénk

Október elejétől Kecskemét és környékének lakói már online is vásárolhatnak a Tescóban. A szolgáltatás helyi indulásáról Vasmanszki Nórát, a Kecskemét, Talfája úti áruház vezetőjét kérdeztük.

Mely településeken érhető el a most induló Tesco online bevásárlás?
Kecskeméten túl a régióban Ballószögre, Helvéciára, Nagykőrösre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, illetve Nyársapátra szállítjuk ki a megrendeléseket, amelyeket innen, a kecskeméti Talfája úti áruházból fogjuk teljesíteni.

Ez sok-sok ezer háztartást érint…
Országosan már eddig is több mint 1,5 millió háztartást értünk el a Tesco Online Bevásárlással. Kecskemét és környékének bekapcsolásával ez a szám további 85 ezerrel nőtt. Áruházvezetőként külön öröm számomra, hogy a vásárlóink körét tovább bővíthetjük, illetve, hogy ezzel egy időben 25 új kollégát üdvözölhetünk a csapatban.

Említette, hogy a Talfája úti áruház szolgálja majd ki a megrendeléseket. Mit jelent ez pontosan? Hogyan zajlik az online bevásárlás?
Azon kívül, hogy kényelmesebb, és időt spórolunk meg segítségével, nem sokban különbözik attól, mintha bármelyikünk személyesen intézné a saját bevásárlását. A bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket az áruházban a bevásárló asszisztens kollégák készítik össze. Feladatuk, hogy úgy válogassanak az áruház polcairól, mintha csak saját maguknak vásárolnának. Ha pedig valamelyik termék épp nem elérhető az áruházban, az asszisztensek helyettesítő terméket választanak, gyakorlatilag úgy, ahogyan mi magunk is tennénk a saját bevásárlásaink során. A rendeléseket ezután a vásárlók által megjelölt kétórás idősávban szállítjuk házhoz. Ez akár 3 hétre előre is leadható, illetve reggel 8 és este 10 óra közötti kiszállítással kérhető, így jól tervezhető és rugalmas bevásárlási formát jelent.

Mi mindent lehet rendelni?
Az online választék is nagyon széles, gyakorlatilag bármit kiszállítunk, ami itt kapható. Persze minden ember más és más, így az egyes vásárlások is eltérőek, de vannak hasonló preferenciák. A Tesco 2013-ban indította el az online bevásárlás szolgáltatását, így érdekes statisztikák vannak arról, mit szeretnek rendelni a vásárlóink. Általában teljes bevásárlásokat kérnek olyan alap dolgoktól kezdve, mint a tej, kenyér, ásványvíz, tészták, fűszerek egészen a háztartási termékekig. Jellemző, hogy a nagyobb, nehezebb élelmiszerekből többet is rendelnek. Ezek közé tartozik például az ásványvíz, tej, kristálycukor, hiszen így elkerülhető a cipekedés. De volt olyan vevő is, aki csupán öt darab Túró Rudit rendelt. Természetesen a kollégáim azt a rendelést is kiszállították.

Mi történik akkor, ha az online megrendelt termék nincs készleten?
Ilyen esetben az asszisztens kollégák olyan helyettesítő terméket választanak, amely árban és minőségben is a lehető legközelebb áll az eredetileg rendelthez. Kiszállításkor a munkatársunk jelzi, ha valamiből helyettesítő terméket hozott, a vásárló pedig eldöntheti, kéri-e vagy sem. Ezt a számlán is külön jelezzük.

Az online bevásárlás elindulásával kevesebb vásárlóra számítanak az áruházakban?
Semmiképp. Az online bevásárlás gyors és kényelmes. Pár perc alatt, akár az utolsó pillanatban is elintézhető, így ideális, ha elfoglaltak vagyunk. Az embereknek ugyanakkor továbbra is fontos a személyes kapcsolat, ezért én inkább kiegészítésként, új lehetőségként tekintek az online bevásárlásra a régióban. A Tesco fejlesztéseinek, köztük az online bevásárlásnak, a telefonos applikációknak, az önkiszolgáló pénztárnak, a Scan&Shop és a Click&Collect szolgáltatásoknak is inkább az a céljuk, hogy minden nappal többet nyújthassunk a vásárlóinknak.

Említette a személyes kapcsolatot. A Tesco mennyire vesz részt Kecskemét életében?
Fontosak számunkra a helyi közösségek, ahol a vásárlóink és a munkatársaink élnek. Ezért többféleképpen is támogatjuk őket. Az áruházlánc „Ön választ, mi segítünk” programjának nemrég zárult fordulójában például 13 Bács-Kiskun megyei pályázó nyert támogatást többek között sportprogramok, közösségépítő vagy környezetszépítő projektek megvalósítására.

Emellett büszke vagyok arra is, hogy a megyében minden áruházunkban működik a Tesco élelmiszermentő programja. Ennek keretében minden nap a már nem eladható, de emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas élelmiszereket a rászorulóknak adományozzuk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület helyi partnerszervezetén keresztül. Eddig megyei szinten már közel 1050 tonna élelmiszeradománnyal segítettünk.

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Paks II. – Lehetőség a térség fellendülésére
sokan várják
Imádják a kritikusok Scorsese új Netflix-filmjét
időjárás / 30 perce
Szeles, de meleg idő lesz vasárnap
Október ide, ősz oda, folytatódik a későnyári idő.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ALFÖLDYNÉ DOBOZI ESZTER a Kodály Iskola volt igazgatója babérkoszorúval kitüntetett költő és író életének 64.évében, hosszan tartó, súlyos betegség után csendesen elhunyt. Drága halottunkat 2019. október 25-én, 15.00 órakor kísérjük utolsó útjára a kecskeméti Református temetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik tisztelték, ismerték és szerették, hogy SOMOGYINÉ CSEDŐ SAROLTA (Pipi) tanítónő kecskeméti lakos, 83 éves korában, súlyos betegség következtében, 2019. október 8-án elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. október 25-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondok köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A részvétnyilvánítás mellőzését kérem. A gyászoló élettársa.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik BODOR MEDÁRD temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH LÁSZLÓ kecskeméti lakos, 69 éves korában hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 25-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nélküled üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." Fájó szívvel tudatjuk, hogy SZABARI TIBOR hetényegyházi lakos, 72 éves korában elhunyt. Temetése 2019. október 22-én, 14.00 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sohasem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÁGÓ SÁNDOR a Magyar Közút Zrt. nyugdíjasa szíve életének 69. évében, 2019. október 10-én örökre megszűnt dobogni. Feledhetetlen halottunk földi maradványait 2019. október 22-én, 11.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben helyezzük örök nyugalomra a római katolikus egyház szertartása szerint. A gyászoló szerettei.
"Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, fáradt tested megpihenni tért. Végső utadra indulj megnyugodva, szeretetünk elkísér égi otthonodba." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TOMASOVSZKI LÁSZLÓ volt vasúti dolgozó kecskeméti lakos, életének 94. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 22-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MAGÓ JÓZSEF volt BKM-i tűzoltó százados helvéciai lakos, 2019. október 13-án, 69 éves korában elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2019. október 21-én, 11.45 órakor, római katolikus szertartás szerint a kecskeméti Köztemetőben helyeztetjük örök nyugalomra. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, Fáradt tested megpihenni tért. Az angyalok kísérnek utadon, Lelkednek legyen örök béke és nyugalom." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOLLINÁSZI LÁSZLÓNÉ Fehér Ágnes nyugdíjas pedagógus életének 69., házasságának 46. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2019. október 21-én, 10.00 órakor lesz a ladánybenei temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen, drága lelked nyugodjon békében." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOMÁROMI IMRÉNÉ Szebellédi Katalin kecskeméti lakos, 82 éves korában, 2019. október 14-én elhunyt. Temetése 2019. október 21-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Addig vagy boldog míg van, aki szeret, Aki a bajban megfogja a kezed, S hogy mennyire fontos volt neked, Csak akkor érzed, ha nincs már veled." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BODOR MEDÁRD kerekegyházi lakos, 69. életévében elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, 11.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik szerettünk KULCSÁR JULIANNA temetésén részt vettek, mély fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. ZANA LÁSZLÓ kiskőrösi (kecskeméti) lakos, életének 90. évében 2019. október 8-án elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Szerető családja.
"Tiéd a csend a nyugalom, Miénk a könny a fájdalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BARKÓCZI GYÖRGY kecskeméti lakos, 77 éves korában elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PÉTER ALBERTNÉ Lívia néni kecskeméti lakos, 95 éves korában 2019. október 1-jén örökre elaludt. Kérésének megfelelően hamvasztás utáni búcsúztatása szűk családi körben történt. Emlékét örökké megőrizzük. A gyászoló család.
"Csak az idő múlik, feledni nem lehet. Szívünkben örök fájdalom és szeretet." Fájó szívvel emlékezünk BAKOS JÓZSEF halálának 1. évfordulóján. Felesége és Keresztlányai.
"Egyetlen voltál e világon s múlhatatlanul örök. Elmentél? Igen. Te messze jársz, és én itt ringatlak az ölemben s ha fáradt leszek, átadlak a fiamnak s ő így tovább itt voltál s nem tűnhetsz el többé a szívünkből és a szemünkből." Kassák Lajos Megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték, szerették, hogy szeretett édesapánk B. KISS ISTVÁN életének 81. esztendejében 2019. október 2-án hajnalban eltávozott. Katonai tiszteletadás mellett búcsúzunk hamvaitól 2019. október 16-án, szerdán 11.45 órakor a kecskeméti Köztemető fehér ravatalozójánál. Kérjük szerettünktől csak egy szál virággal búcsúzzanak. A gyászoló család.
"Számunkra Te sohasem leszel halott, fent ragyogsz majd, mint a csillagok." Megrendülten tudatjuk , hogy a legdrágább férj, édesapa, nagypapa, dédnagypapa Dr. SZENÁKY JÁNOS gyémántdiplomás jogász ny. megyei bírósági tanácselnök, tanácsos a Munka Érdemrend kitüntetettje az Igazságügy Kiváló dolgozója életének 88. évében, boldog házasságának 60. évében súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Gyászolják: felesége, gyermekei, unokái, dédunokái, vejei és a népes rokonság.
"Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, fáradt tested megpihenni tért. Az angyalok kísérnek utadon, Lelkednek legyen örök Béke és nyugalom." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BÁN ZOLTÁN kecskeméti lakos, életének 56. évében elhunyt. Temetése 2019. október 18-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek." A Gyászoló Család tudatja mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SUHARI NAGY LÁSZLÓNÉ Kis-Rigó Gizella 2019. október 6-án életének 75. évében elhunyt. Drága halottunkat 2019. október 14-én, 11.00 órakor a római katolikus egyház szertartása szerint kísérjük utolsó útjára a lajosmizsei temetőben. Emlékét szívünkben őrizzük! Gyászmise: 2019. október 14-én, 12.30 órakor a Ménteleki Templomban.
mezőgazdaság / 1 órája
Öntözővizet kaphat a homokhátság
Miklay Jenő
Ivo Dzsima / 2 órája
A világháborús fotó egy másik szereplőjét is tévesen azonosították
új kínálat / 3 órája
Elindult a jelentkezés a Modern gyárak éjszakájára
természetes / 3 órája
Nem lehet elég korán kezdeni a környezettudatosságra nevelést
lassan, de biztosan / 3 órája
A makákóagy gyorsabban fejlődik az emberi agynál
kiséletmű tárlat / 3 órája
Formabontó kiállítás nyílt Baján
Kubatovics Tamás