Úgy vásárolnak helyettünk, mintha mi tennénk

Október elejétől Kecskemét és környékének lakói már online is vásárolhatnak a Tescóban. A szolgáltatás helyi indulásáról Vasmanszki Nórát, a Kecskemét, Talfája úti áruház vezetőjét kérdeztük.

Mely településeken érhető el a most induló Tesco online bevásárlás?
Kecskeméten túl a régióban Ballószögre, Helvéciára, Nagykőrösre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, illetve Nyársapátra szállítjuk ki a megrendeléseket, amelyeket innen, a kecskeméti Talfája úti áruházból fogjuk teljesíteni.

Ez sok-sok ezer háztartást érint…
Országosan már eddig is több mint 1,5 millió háztartást értünk el a Tesco Online Bevásárlással. Kecskemét és környékének bekapcsolásával ez a szám további 85 ezerrel nőtt. Áruházvezetőként külön öröm számomra, hogy a vásárlóink körét tovább bővíthetjük, illetve, hogy ezzel egy időben 25 új kollégát üdvözölhetünk a csapatban.

Említette, hogy a Talfája úti áruház szolgálja majd ki a megrendeléseket. Mit jelent ez pontosan? Hogyan zajlik az online bevásárlás?
Azon kívül, hogy kényelmesebb, és időt spórolunk meg segítségével, nem sokban különbözik attól, mintha bármelyikünk személyesen intézné a saját bevásárlását. A bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket az áruházban a bevásárló asszisztens kollégák készítik össze. Feladatuk, hogy úgy válogassanak az áruház polcairól, mintha csak saját maguknak vásárolnának. Ha pedig valamelyik termék épp nem elérhető az áruházban, az asszisztensek helyettesítő terméket választanak, gyakorlatilag úgy, ahogyan mi magunk is tennénk a saját bevásárlásaink során. A rendeléseket ezután a vásárlók által megjelölt kétórás idősávban szállítjuk házhoz. Ez akár 3 hétre előre is leadható, illetve reggel 8 és este 10 óra közötti kiszállítással kérhető, így jól tervezhető és rugalmas bevásárlási formát jelent.

Mi mindent lehet rendelni?
Az online választék is nagyon széles, gyakorlatilag bármit kiszállítunk, ami itt kapható. Persze minden ember más és más, így az egyes vásárlások is eltérőek, de vannak hasonló preferenciák. A Tesco 2013-ban indította el az online bevásárlás szolgáltatását, így érdekes statisztikák vannak arról, mit szeretnek rendelni a vásárlóink. Általában teljes bevásárlásokat kérnek olyan alap dolgoktól kezdve, mint a tej, kenyér, ásványvíz, tészták, fűszerek egészen a háztartási termékekig. Jellemző, hogy a nagyobb, nehezebb élelmiszerekből többet is rendelnek. Ezek közé tartozik például az ásványvíz, tej, kristálycukor, hiszen így elkerülhető a cipekedés. De volt olyan vevő is, aki csupán öt darab Túró Rudit rendelt. Természetesen a kollégáim azt a rendelést is kiszállították.

Mi történik akkor, ha az online megrendelt termék nincs készleten?
Ilyen esetben az asszisztens kollégák olyan helyettesítő terméket választanak, amely árban és minőségben is a lehető legközelebb áll az eredetileg rendelthez. Kiszállításkor a munkatársunk jelzi, ha valamiből helyettesítő terméket hozott, a vásárló pedig eldöntheti, kéri-e vagy sem. Ezt a számlán is külön jelezzük.

Az online bevásárlás elindulásával kevesebb vásárlóra számítanak az áruházakban?
Semmiképp. Az online bevásárlás gyors és kényelmes. Pár perc alatt, akár az utolsó pillanatban is elintézhető, így ideális, ha elfoglaltak vagyunk. Az embereknek ugyanakkor továbbra is fontos a személyes kapcsolat, ezért én inkább kiegészítésként, új lehetőségként tekintek az online bevásárlásra a régióban. A Tesco fejlesztéseinek, köztük az online bevásárlásnak, a telefonos applikációknak, az önkiszolgáló pénztárnak, a Scan&Shop és a Click&Collect szolgáltatásoknak is inkább az a céljuk, hogy minden nappal többet nyújthassunk a vásárlóinknak.

Említette a személyes kapcsolatot. A Tesco mennyire vesz részt Kecskemét életében?
Fontosak számunkra a helyi közösségek, ahol a vásárlóink és a munkatársaink élnek. Ezért többféleképpen is támogatjuk őket. Az áruházlánc „Ön választ, mi segítünk” programjának nemrég zárult fordulójában például 13 Bács-Kiskun megyei pályázó nyert támogatást többek között sportprogramok, közösségépítő vagy környezetszépítő projektek megvalósítására.

Emellett büszke vagyok arra is, hogy a megyében minden áruházunkban működik a Tesco élelmiszermentő programja. Ennek keretében minden nap a már nem eladható, de emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas élelmiszereket a rászorulóknak adományozzuk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület helyi partnerszervezetén keresztül. Eddig megyei szinten már közel 1050 tonna élelmiszeradománnyal segítettünk.

Hozzászólások

vízimentők
Strandolás közben gyakran szembemegyünk a józan ésszel
időjárás / 15 perce
Felhősebb idő lesz pénteken, többfelé eleredhet az eső is
Fázni viszont továbbra sem fogunk, hiszen legkevesebb 26 fok lesz.
Gyász
"Számunkra Te sosem leszel halott Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét Áldd meg Atyám S mi köszönjük, hogy ő lehetett az én Férjem, Édesapám." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BÖRÖCZKI FERENC nyárlőrinci lakos, 64 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2020. augusztus 18-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsú útjára elkísérik. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy CSORDÁS PÉTERNÉ Kati néni 2020. augusztus 8-án, életének 91. évében elhunyt. Búcsúztatása 2020. augusztus 17-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Kérjük egy szál virággal emlékezzenek szerettünkre. Köszönetet mondunk a búcsúztatáson résztvevőknek. A gyászoló család.
"A Te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, mert a fájdalmat az élők érzik." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BODOR PÉTER kecskeméti (volt bugaci) lakos, 87 éves korában elhunyt. Temetése 2020. augusztus 17-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te soha nem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DORCSÁK LÁSZLÓ fülöpházi lakos, 71 éves korában elhunyt. Temetése 2020. augusztus 14-én, 10.00 órakor lesz a fülöpházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Ismertem boldogságot és kínt, Mindent, mit egy ember kibír. Fáradt testem most pihenni tér, De rátok hagyom szívem szeretetét. Várnak most az égi csillagok, De tudjátok, hogy veletek vagyok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ZSÁMBOKI SÁNDOR kecskeméti lakos, életének 87. évében szíve megszűnt dobogni. Utolsó útjára 2020. augusztus 17-én, 15.00 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett feleségem NAGY IMRÉNÉ Szőgyi Mária kecskeméti lakos, életének 70. évében elhunyt. Búcsúztatása 2020. augusztus 14-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet a Margaréta Otthon dolgozóinak odaadó, lelkiismeretes munkájukért. A gyászoló család.
"Megállunk némán a sírod felett, s fájón őrizzük emlékedet." Fájó szívvel tudatjuk, hogy CZEGLÉDI IMRÉNÉ Győri Anna kecskeméti lakos, életének 95. évében elhunyt. Búcsúztatása 2020. augusztus 14-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Legyen sírodon a béke, aludd csendesen álmodat, Tisztelőid kegyelettel, Állják körül sírodat." Mély fájdalommal tudtjuk, hogy Dr. Nánási László PhD volt főügyész, jogtörténész életének 60. évében 2020. augusztus 2-án elhunyt. Drága halottunk temetése 2020. augusztus 14-én, 10.00 órakor lesz a kiskunfélegyházi Alsótemetőben, a római katolikus egyház szertartása szerint. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét, 2020. augusztus 14-én, 11.30 órakor Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek a Sarlós Boldogasszony templomban mutatja be. Soha el nem múló szeretetünk őrködik drága halottunk nyugalma felett! Búcsúztatja a gyászoló család. Tisztelettel kérjük a részvétnyilvánítások mellőzését! Távíratcím: 6000 Kecskemét, Kard u. 2.
"Szerettem volna élni köztetek, de a sors másképp rendelkezett, Küzdöttem, de már nem lehetett, Szeretteim, Isten veletek!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a drága feleség, anya, nagymama, gyermek, rokon és barát SZABÓ ZOLTÁN ERNŐNÉ Kusztos Ibolya életének 58. évében, 2020. július 30-án elhunyt. Szeretett halottunk temetése 2020. augusztus 12-én. 14.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben lesz. A gyaszoló család.
"A szív sajog, a fájdalom nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, Hol megpihenni tért jóságos szíved. Másképp lenne minden, ha velünk lennél. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MAGYAR TIBOR méhész lajosmizsei lakos, 76 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. augusztus 12-én 10.30 órakor lesz a lajosmizsei temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek és fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, s akit szeretünk, azt nem felejtjük el." Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik GALAMB ISTVÁN nyugalmazott alezredes temetésén megjelentek, fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Édesanyánk TÖRTELI LÁSZLÓNÉ Bódog Mária Ilona kecskeméti lakos, 81 éves korában hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2020. augusztus 10-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Elment egy lélek ma ismét a Földről kit szívünk többé el sosem feled..." Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy LUGOSI ZOLTÁN ISTVÁN 2020. július 30-án, életének 89. esztendejében elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2020. augusztus 7-én, 13.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben a római katolikus vallás szertartása szerint helyezzük örök nyugalomra. A gyászmise augusztus 12-én, 18.00 órakor a kecskeméti Nagytemplomban lesz. A gyászoló család.
"A szív egyet dobbant, s megállt, távozásod sosem lesz emlék csupán. Bennünk örökké élsz egy életen át, s odafentről vigyázol reánk." Mély fájdalommal tudatjuk a rokonokkal, ismerősökkel, tanítványokkal, hogy id. KOCSIS SÁNDOR nyugalmazott hetényegyházi iskolaigazgató hetényegyházi lakos, 86. életévében 2020. július 31-én hirtelen elhunyt. Temetése 2020. augusztus 6-án, 10.45 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek és fájdalmukban osztoznak.
"Aki szeretteink szívében él, Az nem hal meg, csak távol van." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PUTYORA ISTVÁNNÉ Hegedűs Terézia Erzsébet kecskeméti lakos, életének 92. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. augusztus 7-én, pénteken 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek és fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet..." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GÖRÖG ROLAND "Elek" kecskeméti lakos, 46 éves korában, 2020. július 24-én elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. augusztus 7-én, pénteken 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Köszönjük neked, Uram, hogy Ő a miénk volt és az is marad mindörökre, mert nekünk Ő nem halt meg, csak távol van... Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. NEUWALD JENŐNÉ született LAZICS ANITA MÁRIA Örkény Város díszpolgára újságíró, festőművész elhunyt. Felejthetetlen halottunktól folyó év augusztus hó 07. hapján 15.00 órakor a dabasi Halász Móricz- kúriában (2373 Dabas, Kossuth Lajos út 7.) refomátus vallás szertartása szerint búcsúzunk. DRÁGA EMLÉKE SZÍVÜNKBEN ÉL! A gyászoló család.
"Nyugodj békében, jó anyánk a gyászos hant alatt, ne zavarja semmi meg síri nyugalmadat. Lelked pedig körítse nagy égi jutalom, vegyen az angyalokhoz az örök irgalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DABI ISTVÁNNÉ Kása Rózsa ballószögi lakos, 98. életévében elhunyt. Temetése 2020. augusztus 11-én, 10.30 órakor lesz a ballószögi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, a domb túl meredek, a lélegzés túl nehéz lett, átölelt és mondta: Gyere haza." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSORBA BÉLA kerekegyházi lakos, 75 éves korában elhunyt. Temetése 2020. augusztus 4-én, 9.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Egy könnycsepp az arcomon, Nehéz tőled búcsúznom..." Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, hogy szeretett édesanyánk SZEKÉR ISTVÁNNÉ Acsai Zsuzsanna volt máriahegyi lakos, 2020. július 29-én, életének 87. évében, csendesen elment égi családjához. Temetése 2020. augusztus 5-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mrs. March / 28 perce
Horrorfilmet készít a Szolgálólány meséjének sztárja
Lehet válogatni / 50 perce
Ezek bevált szelfi appok iOS és Android mobilra
vádemelés / 56 perce
Lesből támadt a bringásra a rabló testvérpár Szabadszálláson
Hraskó István
premier league / 59 perce
Megszavazták a szezon legszebb gólját (videó)
Pénzadománygyűjtés / 1 órája
Kétezer gyerek iskolatáskáját szeretné megtölteni az Ökumenikus Segélyszervezet (videó)
sok a baleset / 1 órája
Egy is sok(k)! címmel hívják fel a figyelmet megyénk rendőrei
police.hu