Hallgassa élőben!

Rugalmasság és emberközpontú foglalkoztatás

A Kunszentmiklóson két gyártóegységgel rendelkező Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. több mint 100 éves múlttal büszkélkedhet, hosszú ideje piacvezető beton, valamint napelemes tetőcserepeivel. A térség egyik legjelentősebb ipari foglalkoztatójaként pedig a munkaerőpiacra is hatást gyakorol. Mit nyújt dolgozóinak a vállalat? Schoblocher Péter HR vezetővel beszélgettünk.

Mit jelent a Terránt jellemző tradíció és innováció a dolgozók számára a mindennapokban?

Családi gyökerekre, a tenni akarásra építkezve fejlődött a Terrán azzá, amit ma képvisel. Az emberi értékeket helyezzük a középpontba, ugyanakkor a változó világhoz és környezethez a legmodernebb megoldásokkal igyekszünk alkalmazkodni. Foglalkoztatásunk alapjainak megteremtése, valamint biztosítása is ennek a része.

Hogyan valósul meg ez a gyakorlatban?

Munkatársainkra egyenrangú partnerként tekintünk, felvételüknél ezért fókuszálunk az emberre, hiszen egy-egy szakmába bele lehet tanulni, de a hozzáálláson, az alapvető személyiségjegyeken nehéz változtatni.

Lehetőséget biztosítunk kollégáink számára, hogy tovább, illetve átképezhessék magukat, így például egy tapasztalattal nem rendelkező pályakezdő lépésről lépésre ki tud bontakozni nálunk, de a tapasztalt szakemberek is új területeken bizonyíthatnak, ha ilyen jellegű karriercéljaik vannak.

A stabilitás az egyik legfontosabb tényező az életünkben. Milyen feltételekkel teremti meg a Terrán a kiszámíthatóságot?

Évszázados múltunk azt igazolja, hogy szilárdan, sőt, a folyamatos növekedéssel még inkább erős gyökerekkel vagyunk jelen a piacon. Versenyképes jövedelmet, valamint széles körű juttatási csomagokat kínálunk munkavállalóinknak. Ilyen például a Terrán Szociális Alap, ami többek között munkáltatói hitellel és sokrétű támogatási rendszerrel segíti a kollégákat.

Bérezési rendszerünk az alapbéren felül havi bónuszból és teljesítménybérből épül fel, fizikai munkakörben dolgozók számára 15%-os délutáni műszakpótlékot is biztosítunk. Emellett lojalitási bónusszal szintén számolhatnak szakembereink.

Magyar viszonylatban a 300, nemzetközi szinten pedig a több mint 400 fős alkalmazotti létszám azt mutatja, hogy munkáltatóként is büszkék lehetünk magunkra. A kis fluktuáció is ezt tükrözi, illetve az is, hogy a legtöbb kollégánk hosszú ideje, sokan évtizedek óta nálunk dolgoznak.

Jelenleg is folyamatosan, több pozíció betöltéséhez keresünk munkatársakat fizikai és szellemi munkakörökbe egyaránt. Részletekért látogasson el a www.terranteto.hu/karrier oldalra!

 

Hozzászólások

kényszerhelyzet
Anyagi gondjairól vallott Kárpáti Rebeka
baja / 32 perce
A fiatal sportolókat támogatja Vereczkei Zsolt
A Magyar Paralimpiai Bizottság elismeréseként díszoklevelet vehetett át Vereczkei Zsolt hétszeres paralimpikon az elmúlt héten.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy KEREKES JÓZSEF kecskeméti lakos, 80 éves korában elhunyt. Temetése 2021. augusztus 5-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BODRI FERENC festőművész kecskeméti lakos, 2021. július 25-én, életének 78. évében elhunyt. Drága emlékű halottunk hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. augusztus 5-én, 13.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben lesz. Emlékét szívünkben megőrizzük! Gyászoló tisztelői, barátai.
"Nincs már holnap, Ennyi volt az élet, Sirassatok csendben, Szívetekben élek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS ISTVÁNNÉ Muhari Sára Erzsébet kerekegyházi lakos, 79 éves korában elhunyt. Temetése 2021. augusztus 4-én, 15.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Emlékük, mint lámpafény az estben, Kitündököl és ragyog egyre szebben, És melegít, mint kandalló a télben, Derűs szelíden és örök fehéren." (Juhász Gyula) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PAJKÓ ISTVÁN életének 94. évében elhunyt. Temetése 2021. augusztus 4-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik GÁL MIHÁLY jakabszállási lakos temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MAROZSI IMRE kecskeméti lakos, 93 éves korában elhunyt. Temetése 2021. július 30-án, pénteken 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, mély fájdalmukban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Értünk többé nem aggódsz, nem fáradsz, és nem dolgozol. Örök álom zárja le szemed. Megpihenni tér két dolgos kezed. Drága jó szívét, dolgos két kezét áldd meg Atyám, s megköszönjük, hogy Ő lehetett az Édesapánk. Emléked él, s így velünk maradsz örökké.” /Reményik Sándor/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GÁL MIHÁLY jakabszállási lakos 76. életévében, 2021. július 24-én elhunyt. Temetése 2021. július 30-án, 17.00 órakor lesz a jakabszállási temetőben. A gyászoló család.
"Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Hogy fiatalon tört ketté életed. A múltba visszatérve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már."   Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ SÁNDOR jakabszállási lakos, 47 éves korában, 2021. július 24-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2021. augusztus 2-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés  helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család. 
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik CSÖNDÖR SÁNDOR temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Suhanva száll az élet tova, ami elmúlt nem jön vissza soha. Bár lassan mindent elvesztünk de lesz, kit örökké szeretünk." VRAVUSKA MIHÁLY halálának 2. évfordulójára. Soha el nem múló szeretettel gondolunk rád: szerető családod és a Keménymag.
"Aki szeretteink szívében él, Az nem hal meg, csak távol van." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MODOK IMRE nyugalmazott rendőr alezredes kecskeméti lakos, életének 89. évében szíve örökre megszűnt dobogni. Búcsúztatása 2021. augusztus 2-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemető Szóróparcellájánál. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik SINDULA ZOLTÁN búcsúztatásán megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
17. SÁRKÖZY MISI 1977.04.04.-2004.07.27.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RUPPÁNERNÉ KÓSA EDIT kecskeméti lakos, 70. életévében, 2021. július 20-án elhunyt. Temetése 2021. július 30-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MÉSZÁROS JÓZSEFNÉ Horváth Erzsébet Kecskemét, Felsőszéktói lakos, életének 83. évében elhunyt. Búcsúztatása 2021. július 29-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájdalommal tudatjuk, hogy DR. NAGY JÓZSEFNÉ Támmer Éva könyvtáros bajai lakos, temetése Baján, a Bokodi úti Köztemetőben 2021. július 27-én, 15.00 órakor lesz. A gyászoló család.
"Az én időm előbb lejárt, mint szerettem volna Bocsássatok meg, nem tehetek róla, Ne sírjatok, többé már nem szenvedek, Fájdalmam az, hogy többé nem lehetek Veletek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy fiam, testvérünk KOVÁCS PÉTER a Megyei Kórház dolgozója kecskeméti lakos, 36 éves korában szíve örökre megszűnt dobogni. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. július 28-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Fájdalommal tudatjuk, hogy PROF. DR. DÖMÖTÖR ENDRE baleseti sebész, osztályvezető főorvos életének 94. évében, 2021. július 21-én elhunyt. Temetése 2021. július 29-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik BÁLIND ENDRE temetésén megjelentek, részvétükkel fájdalmunkat enyhítették. A gyászoló család.
Oroszország / 1 órája
443 erdőtüzet már eloltottak, 217 még mindig ég
bács-kiskun / 1 órája
Ők voltak az elmúlt idők legnagyobb olimpiai bajnokai
Morva Daniella
„Érett” hölgyek-urak / 1 órája
Letiltja a „Sugar Daddy” appokat a Google
koronavírus / 1 órája
Elkezdődött a harmadik körös oltás Kecskeméten is
baon.hu
támogatás / 2 órája
Látássérülteknek segít munkát szerezni a kalocsai egyesület
Gábor János
Sebezhető fajok / 2 órája
Ikreket hozott világra egy állatkerti óriáspanda