szponzorált tartalom

2018.11.03. 08:54

Nincs karácsony Eötvös cirkusz nélkül!

Az Eötvös Cirkusz november 15 és 18. között újra Kecskeméten vendégszerepel! Eötvös! Egy név, egy garancia! Magyarország elsőszámú Karácsonyi cirkusza!

A cirkusz társulata a vasútállomás mellett, a sportpályán extrán fűtött sátorban Karácsonyi Manólázadás címmel mutatják be legújabb, világszámokban bővelkedő műsorukat.

A közönség immár 4. alkalommal lehet részese az Eötvös Cirkusz interaktív karácsonyi showműsorának, mely amellett, hogy segít ráhangolódni az ünnepekre, felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a nagyérdeműt.

A Karácsonyi Manólázadás teljesen új szuperprodukció. Idén is egy történetet mesél el, melyben lesz izgalom, látvány akció, tánc és sok-sok nevetés. Ismét jelen lesz a Mikulás, hogy a Főmanót nyomon kövesse ügyes-bajos dolgaiban. Lélegzetelállító produkciókból garantáltan nem lesz hiány és természetesen a Mikulással szelfizhetnek is a kicsik és nagyok egyaránt.

Egy kis ízelítő a műsorból: lesz görkorcsolya produkció, lovas magasiskola spanyolos eleganciával, légi balett quartett, tripla szaltó a magasban, ugródeszka akrobata csoport produkciója, a humorról pedig Ernesto bohóc és kis partnere gondoskodik. A gyerekek részt vehetnek majd a Főmanó kalandjaiban, a legügyesebbek jutalomban részesülnek.

Gyerekeknek jó hír: aki ügyesen csatlakozik a játékhoz, azt Manóapróddá avatják. Külön meglepetés is vár a Kismanókra! A cirkusz társulata arra kéri a gyerekeket, ne felejtsétek otthon az elemlámpáikat!

Eötvös Cirkusz – a manézs örök csodája minden nemzedéknek

Előadások:

November 15. csütörtök és 16. péntek: 18 óra

November 17. szombat: 15 és 18 óra

November 18. vasárnap: 15 óra

Kedvezmények:

Premier napon: EGYET FIZET – KETTŐT KAP KEDVEZMÉNY!

(Csak a B szektorba érvényes)

A többi napon, minden jegy árából 500 Ft kedvezmény adnak a kupon felmutatásával, melyet a Petőfi Népe napilapban kereshetnek az érdeklődők.

Bővebb információ: eotvoscirkusz.com, Facebook: Eötvös Cirkusz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában