hirdetés

2019.03.14. 15:12

Nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás kedvező áron az Europa-Road Kft.-től

Nemzetközi szállítmányozás Európa összes országába gazdaságos és kiemelkedő minőségű szolgáltatás keretében, akár túlméretes szállítás vagy raklapos nemzetközi fuvar formájában, mindezek az Europa-Road Kft. kínálatában

Fotó: © https://europa-road.eu

A nemzetközi szállítmányozás egy sok komponensű szolgáltatás, nem csupán egy nemzetközi fuvart jelent, hanem sok más folyamatot is magában foglalhat. Többek között logisztikai elemeket, raktározást, intermodális szállítás esetén a légi, tengeri, esetleg vasúti szállítás összehangolását igényli. Szükséges lehet még a vámolás, útvonal engedélyek beszerzése és egyéb dokumentáció elkészítése, mindezek lebonyolításában nagy tapasztalattal rendelkeznek az Europa-Road Kft. felkészült munkatársai.

Ezen folyamatok során elengedhetetlen a pontos munkavégzés és a nagy tapasztalat, amely lehetővé teszi a gyakran előforduló komplikációk gyors kezelését, valamint már az adott szállítás előkészítésekor történő tervezését, ilyen nehézség lehet egy útfelújítás, kedvezőtlen időjárás, vagy sztrájk. Ez csak akkor lehetséges, ha a speditőr már több éves gyakorlattal rendelkezik, ismeri az adott útvonal sajátosságait, vagy tudja hol szerezheti be a szükséges információt, mint például azt, hogy túlméretes szállításnál vagy ADR-nél behajthat-e a szállító jármű a megjelölt szállítmánnyal a szóban forgó helyre, vagy esetleg külön engedély birtokában sem. Ezen felül naponta tájékozódik a gyakran előforduló nehezítő tényezőkről. Ugyancsak fontos a megbízótól a lehető legtöbb információ beszerzése. A cég szakemberei pontosan ismerik azokat a kérdéseket, amelyekre választ kell kapniuk, hogy problémamentes legyen a teljes szállítmányozás, kitérnek olyan részletekre, melyekre az ügyfelek esetleg tapasztalat hiányában nem gondolnak, esetleg nem tartanak fontosnak. Egy túlméretes szállítmánynál, már pár centi eltérés óriási többletköltséget és időveszteséget okozhat, amennyiben ez csak a helyszínen derül ki. A fuvarszervezők részletes szakmai tanácsadást adnak a szállítmány előkészítésével kapcsolatban, amely kiterjed a rakodásra és az ahhoz kellő, vagy nélkülözhetetlen eszközökre, a csomagolásra és minden más a nemzetközi fuvar során szükséges részfolyamatra. A továbbiakban felhívják a figyelmet, hogy veszélyes áruk, vagy haditechnikai eszközök szállításakor az összes országból, amelyeken a nemzetközi szállítmány áthalad, be kell szerezni a megszabott engedélyeket, természetesen ebben is segítséget nyújtanak a cég alkalmazottai.

Nemzetközi túlméretes szállítás vagy túlsúlyos fuvarozás megrendelése után a fuvarszervezők beszerzik az útvonalengedélyeket, befizetik a túlsúlydíjat, szükség esetén megszervezik a kíséretet, ami nélkülözhetetlen a balesetek elkerülése és a jogszabályok betartása végett. Az említettek hiányában a közigazgatási, vagy rendészeti szervek tetemes bírságot szabhatnak ki és megakadályozhatják, hogy a tréler tovább folytassa útját, ezzel hatalmas költségnövekedést okozva.

Külön hangsúlyt helyeznek arra, hogy mind a meglévő, mind a leendő ügyfelek számára nívós és minden személyes elvárásnak megfelelő szolgáltatást kínáljanak. Minden szükséges részlet megbeszélését követően, a cég munkatársai legtöbbször akár fél órán belül ajánlatot adnak, írásban. Az ajánlat elfogadása után megszervezik a szállítást, a már korábban említettek figyelembevételével.

Az Europa-Road Kft. kiemelt jelentőségűnek tartja a környezetbarát szemléletet a nemzetközi fuvarozás területén is. A szállítmányozás folyamata során és a logisztika területén, de az irodai munka során is alkalmazható ez a szemlélet. Az innovációk mellet egyszerűen és tudatosan a hétköznapokban is lehetséges a környezet megóvása, mindemellett természetesen a legfontosabb az üzemanyag hatékony felhasználása és a nemzetközi szállítmányozás során felhasznált és elhasználódott eszközök és járművek újrahasznosítása. Ezek segítségével a környezetvédelem mellett a költségek jelentős csökkentése is megvalósul.

A cég a nemzetközi szállítmányozási megbízások teljesítéséhez az adott szállításhoz minden szempontból teljesen megfelelő, a fuvar gazdaságos kivitelezéséhez leginkább alkalmas kamiont, trélert vagy furgont bocsátja rendelkezésre. A járművek kifogástalan állapota és megfelelő kiválasztása mellett, ugyancsak rendkívül fontos a fuvarozók hibátlan munkavégzése és felkészültsége, a cég e téren is maximális körültekintéssel jár el minden esetben.

Nagy jelentősége van az Európa legtöbb országában jelen lévő partnereknek is, akik az évek során nagyban hozzájárultak a gyors és kifogástalan fuvarszervezéshez, lehetővé téve a legtöbb országba, illetve onnan visszfuvarként Magyarországra, a fuvarok kivitelezését rövid határidővel és versenyképes áron.

Fotó: © https://europa-road.eu

A szállítmányozás fajtái szerint a következő szolgáltatásokat vállalják: túlméretes szállítás, túlsúlyos szállítmányozás, tréleres szállítás, ami kiterjed mezőgazdasági gépek, munkagépek, autók és más járművek nemzetközi szállítására is, de a gabonaszállítás és egyéb mezőgazdasági és ipari termékek raklapos és ömlesztett szállításában is nagy tapasztalattal rendelkeznek.

A szállítás folyamán számolni kell elhárítható, és a rutinos szakembereknek köszönhetően gyorsan kezelhető nehézségek mellett, olyan eseményekre, melyek a legnagyobb körültekintés és minden tapasztalat ellenére is meggátolhatatlanok. Az ilyen esetekben keletkező károk fedezésére, az Europa-Road Kft. -nek állandó szállítmányozói felelősségbiztosítása van a kötelező biztosítás mellett, ezzel is növelve az ügyfelek biztonságát.

Az Európai Unió legtöbb országába teljesíthető részrakományos nemzetközi fuvarozás, mivel nagyon gyakran indulnak szállítmányok, így a leggyakoribb útirányokba megoldható kisebb, akár egy raklapnyi áru szállítása is, ezzel is hozzájárulva a kedvező árak kialakításához. A megrendelések értékétől és volumenétől függetlenül törekszenek minden megbízó bizalmának elnyerésére, így minden megbízást ugyanolyan nagy körültekintéssel és lelkiismeretesen kezelnek és folyamatos tájékoztatást adnak a szállítmányozás egyes szakaszaiban a szállítmány helyzetéről.

Nemzetközi költöztetés kivitelezését is megoldják, akár családok, magánszemélyek vagy kisvállalatok legyenek a megrendelők. Ennél a szolgáltatásnál is kiváló minőséget nyújtanak és tartják a határidőket, mindezt elérhető áron. A költöztetés egyes lépéseit nagy odafigyeléssel alakítják ki, hogy ne legyenek fennakadások és csúszások a folyamat során. Ennek keretében is többszöri tájékoztatást adnak a megrendelő számára menet közben. Természetesen erre a szolgáltatásra is érvényes a jelentős biztonságot nyújtó biztosítás, de egyedi igény szerint itt is köthető külön biztosítás különösen fontos vagy értékes tárgyakra.

A jó ügyfélkapcsolat kiemelt jelentőségű, nélkülözhetetlen a bizalom kialakításához, csakúgy mint a kiváló szolgáltatások, amikhez elengedhetetlenek a jól képzett, gyors és tettrekész szakemberek. Mindezek együtt segítenek abban, hogy az ügyfelek számára ne legyen kérdés, hogy a következő alkalommal kihez forduljanak szállítási igényükkel.

Mindennek tudatában az Europa-Road Kft. munkatársai mindent megtesznek, hogy gyors és megbízható szolgáltatást nyújtsanak Önnek!

Web: https://europa-road.eu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában