Kecskemét

2019.03.22. 00:00

Indul Széchenyiváros új projektje

Már most nagy érdeklődés övezi a Széchenyiváros legújabb lakásprojektjét, mely a tervek szerint Kecskeméten a Domby Lajos és Illyés Gyula utca sarkán épül meg. Az értékesítés ez év júniusában kezdődik meg.

A Domby utcai társasház látványterve, a lakások értékesítése júniusban kezdődik el

A VER-BAU már meg is kezdte a 34 lakásból álló társasház kivitelezési munkálatait, méghozzá a tőle megszokott lendülettel és szakértelemmel.

– A már jól bevált receptet alkalmazzuk, azaz saját beruházásban valósítjuk meg a projektet, ezzel is garantálva a kiemelkedő minőséget. Hasonlóan az alsószéktói lakóparkunkhoz, itt is a legkorszerűbb műszaki megoldásokat fogjuk alkalmazni, ami biztosítja majd a lakások jó használhatóságát és értékállóságát – mondta el kérdésünkre Weninger Richárd, a VER-BAU ügyvezetője.

Az új társasház a Bolyai gimnázium szomszédságában épül

Mint ismeretes, a 2010-ben átadott, 50 házból álló alsószéktói lakóparkban a Mercedes gyár német munkavállalói és családtagjai laknak mind a mai napig, emellett itt nagy sikerrel értékesítettek 10 házat a tavalyi évben.

Ugyanezt a megbízható és minőségben verhetetlen színvonalat ígéri a nagy múltú kecskeméti kivitelező/építőipari vállalat a Domby Társasházban is, amit igen széles körű felhasználásra szán, hiszen az egyedülállóktól kezdve a nagyobb családokig, mindenki otthonra találhat majd.

A Domby utcai társasház látványterve, a lakások értékesítése júniusban kezdődik el

Részletek a négyzetméterárakról és az értékesítési feltételekről várhatóan 2019 júniusától lesznek publikusak, az árképzés jelenleg is folyik. A lakások közül azonban már most is kedvükre válogathatnak az érdeklődők az alábbi weboldalon: www.verbau.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában