szponzorált tartalom

2018.11.05. 06:00

Fölszállott a páva – A Döntők Döntője a Duna Televízión!

Különleges évaddal jelentkezik a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató. Ez alkalommal az eddigi évadok legjobbjai mérik össze a tudásukat.

A Döntők Döntője alcímet viselő hatodik évadban régi nagy kedvencek lépnek a színpadra. Fontos változás, hogy az előző évadoktól eltérően a zsűri a produkciók szóbeli értékelése után átadja a döntés jogát a televíziónézőknek, így a közönség szavazatain múlik, kik jutnak a december 21-ei döntőbe.

„A Döntők Döntője az előző évadok szereplőinek gálája, úgy is mondhatnánk, hogy tehetségmutató műsor lesz. Örülök, hogy újra láthatjuk azokat, akik anno nem jutottak tovább és kíváncsian várom, mennyit fejlődtek. Előfordult, hogy a közönség mást juttatott volna tovább, most erre lehetőségük lesz, hiszen ők döntenek. Megemlíteném még, hogy hatalmas sikert értünk el a műsorral, hiszen a népzene megjelent a popkultúrában, és alternatívát kínál a fiatalok szórakozásához” – mondta Sebő Ferenc Kossuth-díjas zenész, a Nemzet Művésze, a zsűri elnöke.

További érdekességek, kulisszatitkok a mediaklikk.hu/pava oldalon, valamint a produkció Facebook és Instagram oldalán.

Fölszállott a páva – A Döntők Döntője – minden pénteken élőben 19.30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában