szponzorált tartalom

2019.06.25. 00:00

Felszabadult videózással nyit a világra a Vodafone

A Vodafone Magyarország a hálózat kiépülésének előfutárjaként májusban elindította első 5G bázisállomását Zalaegerszegen, majd felavatta a budapestit is. Képességeit mindkét városban egy távvezérlésű, BMW i3 típusú autó segítségével mutatták be.

Az 5G nem egyik napról a másikra fog megjelenni, fokozatos átalakulást hoz majd az iparban, a robotika, az egészségügy, a közlekedés, az oktatás és az okos városok területén. Sebessége olyan, hogy egy HD minőségű film kevesebb, mint egy perc alatt letölthető. Négyzetkilométerenként akár 1 millió eszközt is képes kiszolgálni – teltházas focimeccs, vagy óriási fesztivál sem fog majd ki rajra. 10 milliszekundumnál kisebb késleltetési ideje az önvezető autók világában, vagy a távműtéteknél életbe vágó.

Molnár Viktória kilenc emberrel dolgozik együtt, az alapcsapat stabil, csak annyi a mozgás, amennyi egészséges. – Öt éve vagyunk a Malomban, az ügyfelek már keresik azt az arcot, akinél korábban voltak és elégedetten távoztak – mondja a korábban értékesítőként dolgozó kecskeméti márka-képviselet vezető, hozzátéve, nem csak a brand-hez, a személyhez is kötődnek.

Aktuálisan a Red Live és Red Live+ díjcsomagok számítanak népszerűnek, főleg azoknál előfizetőknél, akik szívesen néznek videós tartalmakat a mobiljukon. A Vodafone felmérése szerint a 16-37 éves hazai netezők 52 százaléka ezt hetente megteszi. – A mostanában betérő ügyfelek 10 százaléka csomagot vált. Az új tarifákkal szabadon, Wi-fi kapcsolat nélkül lehet korlátlanul online filmeket nézni, a Facebook és az Instagram mellett mostantól a YouTube, a Netflix és az HBO Go sem fogyasztja az 5 vagy 10 GB-os adatkeretet – hangsúlyozza a képviselet vezető, hozzátéve egy jó készülék szinte miniirodaként használható. Szerinte ma már nem elolvassák, hanem megnézik az információt az emberek és egyre fiatalabb korosztály is felhasználóvá válik.

Hamarosan tovább bővülhet a Vodafone szolgáltatásainak köre, az UPC felvásárlásával ugyanis a cég a távközlés valamennyi területén komoly súllyal lehet jelen, a kábeltévétől a szélessávú internetig. A társaság egyelőre az Európai Bizottság jóváhagyására vár, addig a két vállalat külön cégként működik. – Ez óriási változás lehet, egyben lehetőség is, úgy gondolom, a régi értékesítőtől hamarabb elfogadja az ügyfél az új terméket – mondja Molnár Viktória.

A mobilpiacra újonnan belépő versenytárs, a DIGI tevékenységét az üzletvezető nem kommentálja, azt azonban kiemeli, hogy a Vodafone országos lefedettségével és a rendkívül gyors adatátvitelt nyújtó, Kecskeméten is elérhető 4G+ szolgáltatásával nehéz versenyezni. Jelzésértékű az is, hogy az elmúlt három évben a mobilszolgáltatók közül egyedül a társaság tudta növelni a piaci részesedését.

Vodafone Márka-képviselet

Kecskemét, Malom Center

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 09.00-19.00

Szombat: 09.00-17.00

Vasárnap: 10.00-14.00

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában