hirdetés

2020.12.28. 10:40

Feldobnád a nappalidat? Adunk néhány ötletet

Unalmassá vált a nappalid? Évek óta ugyanaz a dizájn fogad, amikor hazaérsz? Szeretnél változtatni ezen? Az új fali képek elhelyezése mindig segít feldobni a látványt, a bútorok között pedig a füles fotelek váltak kedvenccé az utóbbi években.

PR cikk

Dobd fel a falat egy új képpel

Időnként kell a változatosság, igaz ez az élet minden területére, így az otthon enteriőrjére is. Újítani kell, módosítani a megszokotton. Ez megvalósítható teljes átalakítással, a bútorok és kiegészítők cseréjével, ám egy ilyen megoldás hatalmas költséggel járhat. Olcsóbb, ha csak egy-két tárgyat változtatsz, ám azokat olyanokkal helyettesíted, amelyek vonzzák a tekintetet, új megvilágításba helyezik a szobát. Egy nappali esetében tökéletesen alkalmasak erre a fali képek, amelyeknél nem kell műalkotásokra gondolni.

A vászonképek, üvegképek és tablók kis összegért is beszerezhetők dizájnboltokban, lakberendezési webáruházakban, amelyeket aztán elég a falra akasztanod, hogy vadonatúj fókuszpont jöjjön létre a helyiségben. A képek közül nem lesz egyszerű választani, hatalmas a kínálat, így már a keresgélés előtt érdemes eldöntened, milyen típust akarsz. Lehetnek rajta emberek, állatok, növények, járművek vagy városok, választhatsz tájképet, csendéletet, romantikus hangulatot, nonfiguratív motívumokat is. A lényeg, hogy szeresd a képet, amikor ránézel.

Trendi választás a füles fotel

Fotó: Shutterstock.com

Szintén nyerő ötlet egy nappali esetében a füles fotelek beszerzése. Pontosabban nem is kell a többes szám, már egyetlen füles fotel elegendő, hogy feldobja egy egész szoba hangulatát, annyira látványos bútordarabról van szó. Divat lett ezekből, hatalmas trend, így egyre több házban láthatunk példát ilyen fotelekre.

Ettől függetlenül nem szabad róla lemondanod – attól, hogy másnál is lesz hasonló, kár lenne elvetni egy ilyen kiváló dizájndarabot. Inkább arra figyelj, hogy próbálj meg a megszokottól eltérő megoldást választani. A füles fotelek között is vannak tucatmegoldások, amelyek minimális áron beszerezhetők, cserébe ugyanaz jön majd szembe veled mindenhol. Ez egy olyan bútordarab, amire megéri kicsivel több pénzt szánni, így bár költségesebb, de egyedibb és strapabíróbb megoldások között válogathatsz. Ha szeretnéd felfrissíteni a nappalidat, egyetlen ilyen darabbal megteheted.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában