PR

2018.02.28. 12:42

Eötvös Cirkusz újra Kecskeméten!

Március 15 és 18. között Kecskeméten vendégszerepel az Eötvös Cirkusz. A vasútállomás melletti sportpályán felállított fűtött sátorban mutatják be a Tradiciók és Generációk című gálaműsorukat. A gálaműsor kedvezménnyel tekinthető meg, melyhez kupon a március 9-én, pénteken megjelenő Petőfi Népében is megtalálható lesz.

Magyarország legrégebbi cirkusza – ahogyan azt már megszokhattuk –idén is, új műsort állított össze. A modern cirkusz 250. születésnapja alkalmából minden idők legjobb előadását láthatja majd a közönség.

Tradíciók és Generációk című műsorukban a nemzedékeké a főszerep. Izgalmas, látványos és vidám attrakciók követik egymást a színpadon. A cirkusz egyik alappillérei az állatos produkciók, melyből most sem lesz hiány, púpos tevék, kiskutyák, oroszlánok, elefánt garantáltan elkápráztatják a közönséget a manézsban.

Az adrenalin emelkedését Kolumbia világhírű sztárjai, a többszörös fesztivál díjas duó Ortiz biztosítják. Magas dróton egyensúlyozó számuknál már csak a halálkerék lesz izgalmasabb, hiszen az artisták természetesen biztosító kötél nélkül mutatják be a halált megvető produkciójukat.

A gálaműsorban a humorról a világhírű portugál bohóc Joy Costa gondoskodik.

Felejthetetlen élményt nyújtunk önöknek! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez! Ne feledjék, cirkuszból sok van a világon, de Eötvös Cirkusz csak egy van!

Keressen minket a Facebookon, ismerje meg a művészek mindennapjait. Betekintést nyerhet a kulisszák mögé, tudja meg a legfrissebb híreket a 40 fős társulat életéről! Legyen tagja Ön is rajongó táborunknak!

 

2018 a családok éve Magyarországon, ennek tiszteletére szenzációs akciót kínálunk önöknek.

ELŐADÁSOK:

2018. március 15., csütörtök 15 és 18 órakor

2018. március 16., péntek 15 és 18 órakor

2018. március 17., szombat 15 és 18 órakor

2018. március 18., vasárnap 11 és 15 órakor

SZENZÁCIÓS CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK!!!

A PREMIER NAPRA, EGYET FIZET- KETTŐT KAP KEDVEZMÉNY a „B” szektorba érvényes a szórólap felmutatása esetén!!!

infovonal: 06/70 356 23 46, www.eotvoscirkusz.com, Facebook: Cirkusz Eötvös

Cirkuszpénztár nyitva: 10-18 óráig

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában