szponzorált tartalom

2018.04.19. 14:25

Elkészült a Maspex Olympos új raktárcsarnoka

A lengyel Maspex-csoport magyarországi leányvállalata impozáns méretű raktárcsarnokkal bővítette telephelyét a Kiskunság szívében. Az új létesítmény átadása és használatbavétele március végén megtörtént.

Ahogy azt korábban megírtuk, a népszerű gyümölcsitalok készítésével és forgalmazásával foglalkozó Maspex Olympos óriásberuházásba kezdett tavaly nyáron. A projekt lezártával márciusban ünnepélyes keretek között vette használatba a nyárlőrinci leányvállalat új raktárcsarnokát. A 14.500 négyzetméteren elterülő létesítmény a kecskeméti VER-BAU Kft. generálkivitelezésében készült el, és körülbelül 7 millió palack termék tárolására használható. Az átadó ünnepségen Marek Bucior, a Maspex Olympos Kft. ügyvezetője vehette át az épület kulcsát Weninger Richárdtól, a VER-BAU ügyvezetőjétől.

– A fejlődés nem csak a miénk, a térség sikere is – kezdte a beszédét Marek Bucior. – Mindig nagy öröm Nyárlőrincre látogatni és látni azt a hatalmas fejlődést, melyen keresztül mentünk az elmúlt 10 évben. Ennek egyik fontos állomása ez az új, modern létesítmény, mely korunk legfejlettebb technológiájával rendelkezik. Külön köszönet a VER-BAU-nak, akinek munkatársai magas szakmai tudásszintet képviselnek és kiváló munkát végeztek a projekt megvalósítása során – hangsúlyozta Marek Bucior, a Maspex Olympos vezérigazgatója.

– Egy sikeres projekthez elengedhetetlen a megbízó és a kivitelező közötti bizalom, mely az együttműködés egyik legfontosabb alapja. Ez az első kapavágástól kezdve a mai napig megvolt, amiért köszönettel tartozunk a Maspex Olympos felé. Bízunk benne, hogy további beruházásoknál fogunk még együtt dolgozni – mondta Weninger Richárd a VER-BAU ügyvezetője.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában