Újabb csúcsminőségű haszongépjárművek érkeztek a VER-BAU gépparkjába

2018.06.07. 17:14

Ahol a kollégák biztonsága az első

A járművek átadását követően azonnal használatba vették a modernebb és biztonságosabb közlekedési eszközöket a VER-BAU brigádjai.

A VER-BAU folyamatos fejlődése és stabil piaci jelenléte a kiváló szakembergárda nélkül elképzelhetetlen lenne. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ott dolgozók a legmodernebb körülmények között végezzék a munkájukat, legyen az irodai környezet vagy bármely közlekedési eszköz. Ezúttal is új, csúcsminőségű kishaszongépjárművek érkeztek a kecskemé­ti vállalat közel 50 darabból álló gépjárműflottájába, melyet az ipari padló készítésére szakosodott brigádok fognak használni. Miután a VER-BAU több mint 20 éve jelen van az egész ország területen, úgy a távolságok leküzdése mindig egy komoly feladatot jelent. Az új beszerzéseknél külön figyelmet fordítottak a tágasabb belső térre, valamint a különböző kényelmi és biztonsági funkciókra annak érdekében, hogy a kollégák minél komfortosabban tegyék meg az építkezésekre vezető utat.

Az ipari padló készítésére szakosodott csapat tagjai örömmel vették használatba a jól felszerelt, új kishaszongépjárműveket, melyek komfortosabbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi munkájukat

– A járművek cseréje szinte folyamatos. Az új haszongépjárművek jelenleg a legmodernebb Crafter modellek a piacon, melyeket LED-es fényszórókkal, tempomattal, menetstabilizáló rendszerrel és sok egyéb extrával tettünk biztonságosabbá, valamint kényelmesebbé a brigádjaink számára – mondta Fehér Csaba, a VER-BAU logisztikai vezetője, miután átadta a kulcsokat a brigádvezetőknek.

Fehér Csaba logisztikai vezető (balról), Túróczy Zsolt és Juhász Tibor brigádvezetők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában