Hirdetés

2023.05.20. 23:59

A Mercedes-Benz gyár és a rendőrség közösen segítették a biciklivel munkába érkezőket

PR-cikk

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár kerékpárbarát munkáltató. A vállalat segíti a biciklivel érkező munkatársait és támogatja a biztonságos kerékpáros közlekedést. A gyár arra ösztönzi kollégáit, hogy munkahelyükre minél többen kerékpárral érkezzenek. A „Bringázz biztonságosan!” akció is éppen a kerékpárral való közlekedést népszerűsíti amellett, hogy a közlekedésbiztonságra hívja fel a figyelmet.

 

A vállalat sportosztálya a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen idén is megtartotta a „Bringázz biztonságosan!” elnevezésű programját 2023. május 4-én a gyár 1-es kapuja mellett található kerékpártárolónál.

 

A gyár kerékpáros szervizpartnere vállalta a kerékpárok helyszíni állapotfelmérését, apróbb utánállítások és lánckenés elvégzését, valamint – ha nagyobb javításra volt szükség –, tanácsadást is. A balesetmegelőzéssel foglalkozó egyenruhások pedig megvizsgálták a gyár munkatársainak biciklijét, ellenőrizték azokat, hogy biztosan megfeleljenek a közlekedési szabályoknak. Emellett a kollégák tanácsokat és információkat kaptak a kerékpározásra vonatkozó szabályokról.

 

A gyárbővítés miatt számos új munkatárs felvételét tervező Mercedes-Benz gyár a dolgozóira mindig csapatként gondol, ezért számos törekvése, köztük a kerékpárral való munkába érkezés is arra irányul, hogy a jelenlegi magas szinten tartsa a dolgozói elégedettséget. A vállalat családbarát munkahely, amely vonzó, átfogó csomagot, stabil foglalkoztatást és pénzügyi tervezhetőséget kínál. A vállalat számára fontos ugyanakkor munkatársai egészségének megőrzése is, ezért rendszeresen végez orvosi vizsgálatokat, valamint különböző egészségügyi szűrővizsgálatokat szervez számukra.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában