Hirdetés

2023.02.17. 23:55

Támogatás a bajai III. Béla Gimnáziumnak

Kétmillió forint támogatást adott Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője a bajai III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítványnak, melyről szóló jelképes csekket Arnóczki János, a gimnázium igazgatója vett át az intézményben február 10-én, pénteken.

Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Arnóczki János a III. Béla Gimnázium igazgatója

A gimnázium sajnos nem rendelkezik olyan méretű, zárt közösségi térrel, melyben időjárástól függetlenül lehet rendezvényt tartani az iskola valamennyi tanulójának – esetleg szüleinek – és tanárainak együttes részvételével, így a nagyobb események minden esetben igénylik a modern technika alkalmazását. A jelenlegi eszközök már 15 évesek és nem alkalmasak a mai igények kiszolgálására, ebből kifolyólag szükségessé vált az intézmény hangosítás- és közvetítéstechnikai eszközállományának korszerűsítése, hogy a távolabbi helyszíneken – például a tantermekben, esetleg otthonról – is nyomon lehessen követni a rendezvényeket.

A hangtechnikai modernizációt négy szervezet által nyújtott támogatásból fedezi az iskola. A képfelvételekhez, közvetítéshez szükséges videótechnika beszerzése pedig az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője által felajánlott 2 millió forintból válik lehetővé.

Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi és férje szintén az iskola tanulói voltak és három lányuk is a nagymúltú, neves intézménybe járt, ezért örömmel segítik a gimnáziumot, hogy az magas színvonalú tevékenységét a jövőben is zavartalanul folytathassa.

A III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány céljai között szerepel a diákok tantervi anyagon felüli ismeretszerzésének és a pedagógusok munkájának segítése, valamint az intézmény anyagi támogatása. 

Patronálja Ön is az alapítványt és az iskolát, melyet akár adójának 1%-os felajánlásával is megtehet!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában