Hirdetés

2022.09.18. 23:55

Megnyílt a belvárosban az új Neomedical Egészségközpont (galériával)

Fotós: Bús Csaba

„Egészségügy kicsit másként” – e mottó jegyében működik immár 16. éve a Neomedical Ambulance Service Kft. A dinamikusan fejlődő, folyamatosan bővülő társaság újabb mérföldkőhöz érkezett. Októberben megnyitja Kecskemét belvárosában új Egészségközpontját, ahol több rendelőben, a hét minden napján betegségek sokaságára kínálnak a náluk praktizáló orvosok megnyugtató megoldást, gyógyulást.

Az új Neomedical Egészségközpont Kecskemét szívében található, a Malom Központ szomszédságában, a Piramis udvarban. Az ünnepélyes megnyitót a napokban tartották meg.

Zsiros Csaba, a cég egyik tulajdonosa köszöntőjében felidézte a cég elmúlt 16 évének történetét. A tevékenységi körüket folyamatosan bővítették az igények tükrében, így mára az egészségügyi szolgáltatások széles palettáját lefedik. Vállalják rendezvények egészségügyi biztosításának megszervezését és lebonyolítását, létesítmények egészségügyi biztosítását, betegszállítást bel- és külföldre, különböző egészségügyi képzések oktatását, vállalatoknak laborszolgáltatásokat, üzemorvosi szolgáltatásokat.

A cégnél jelenleg mintegy hatvan fő dolgozik, megfelelő szakképesítéssel. A csapatot szakorvosok, mentőorvosok, mentőtisztek, mentőtechnikusok, mentőápolók, mentőgépkocsi vezetők alkotják. A gépjárműparkjukat jelenleg két mentőorvosi kocsi, három esetkocsi és két mentő gépkocsi teszi teljessé.

Zsiros Csaba végül kiemelte: a kezdetektől arra törekedtek, hogy az egészségügyet más szempontból közelítsék meg, a munkájuk során a legfontosabbnak mindig a beteget vagy a bajba jutott mentését tekintik, minden tevékenységüket ez alá rendelik. Ennek szellemiségében nyitják meg most a Neomedical Egészségközpontot, melyet Oláh Gábor mutatott be a megnyitó vendégeinek.

Beszéde elején elmondta: három éve került a céghez, és már az elején megfogalmazódott benne az Egészségközpont ötlete. Olyan létesítményben gondolkodott, ahová ő maga is szívesen betérne, egy olyan helyet szeretett volna létrehozni, ahol mindig a beteg az első, magas szintű ellátással.

A belvárosban olyan helyet kerestek, mely könnyen megközelíthető, és a parkolással sem kell bajlódni, feleslegesen stresszelni a vizsgálatok előtt, sőt még a parkolási díjat is átvállalják. A recepción hozzáértő, mosolygós kollegák fogadják a pácienseket.

S ami a legfontosabb, elismert szakemberek, neves orvosok praktizálnak az Egészségközpontban. A négy rendelőben felváltva tartják a magánrendeléseket, lesz aneszteziológia, urológia, bőrgyógyászat, kardiológia, belgyógyászat, endokrinológia, gasztroenterológia, fül-orr-gégészet, pulmonológia, reumatológia, pszichológia, obezitológia, diabetológia, ortopédia, képalkotó diagnosztika.

Igény esetén a fekvőbeteg, vagy járásában korlátozott betegek oda-vissza szállítását a cég Betegtaxija féláron biztosítja.

A gyerekekre is gondoltak, két külön gyereksarokban köthetik le figyelmüket, és számukra is többféle rendelést kínálnak. Induláskor gyermek neurológia, bőrgyógyászat, urológia, kardiológia, aneszteziológia, ortopédia, gyermek gasztroenterológia, gyógytorna szerepel a rendelések sorában.

Részletek: www.neomedical.hu

Időpont foglalás: a honlapon és telefonon

Személyes segítség a hét minden napján 7-19 óráig

Tel.: 0630/2435561

Kecskemét, Csányi utca 1-3. I. emelet (Piramis udvarház belső lépcsőház 15-ös csengő)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában