Hirdetés

2022.09.28. 15:09

Ingyenes látásvizsgálat az Optic World Exclusive üzletekben

Szemünk egészsége egész évben fontos. Októberben, a látás hónapja alkalmából ingyenesen vizsgáltathatjuk meg szemünket, látásunkat a kecskeméti Optic World Exclusive mindkét üzletében. Az egyik szaküzlet az Auchan áruház üzletsorán, a másik a belvárosban, a Malom Központ első emeletén található. Mindkettőben a hét minden napján fogadják az érdeklődőket.

Illusztráció

Két újdonsággal is készültek a hozzájuk betérők számára. Az egyik legújabb fejlesztésük a vizsgálóegységükben a legmodernebb Huvitz Wavefront komputer. Ezzel a technológiával a legmagasabb látásminőséget tudják nyújtani, mivel 81 ponton elemzi a szem törőerejét. Ezáltal nemcsak az egyszerű dioptriák, hanem a magasabb rendű eltérések is felszínre kerülnek. Lehetőséget nyújt a sötétben való vezetés gyakori panaszait okozó korrekciók kimérésére is. A technológia a kontaktlencsés vevők számára is a legprecízebb illeszkedési ellenőrzést biztosítja a komputerasszisztens üzemmóddal. Mindezeken túl egyszerűbbé válik általa a szürke hályog kiszűrése, és egyidejűleg annak mértékének megállapítása.

A vizsgálat során az optometrista széles vásznú LCD-kijelzőn nagy felbontásban szemlélteti a vizsgálat eredményeit a páciensekkel.

A másik újdonságuk, mely országos szinten is ritkaságnak számít, a binokuláris látásvizsgálat, amelynek köszönhetően megoldást találhatnak pácienseik számára a nyak- és fejfájási panaszok enyhítésére, fókuszálási nehézségek javulására. Ezen problémák hátterében ugyanis gyakran a heterophória, azaz rejtett kancsalság áll. Ennek megszüntetésére, korrigálására a vizsgálat során speciális polatesztek elvégzésével, majd prizma­dioptria beállításával adott a lehetőség.

Október a látás hónapja, amikor a látás fontossága még nagyobb szerepet kap. Ennek jegyében az Optic World Exclusive üzleteiben egész októberben ingyenes, ajándék szemvizsgálattal, látásellenőrzéssel várják az érdeklődőket. Kérjen már most időpontot!

Optic World Exclusive
www.opticworldexclusive.hu

Üzletek: 
Kecskemét, Dunaföldvári út 2. – Auchan üzletsor
Tel.: +36-30/453-3342
e-mail: [email protected]
Nyitvatartás:
h.–szo. 9–20, v. 10–18 óráig

Kecskemét, Korona u. 2.
I. emelet – Malom Központ
Tel.: +36-30/143-9943
e-mail: [email protected]
Nyitvatartás:
h.–szo. 10–20, v. 10–18 óráig

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában