Hirdetés

2022.05.17. 14:53

Világszámok levegőben és porondon a Magyar Nemzeti Cirkuszban

Újra Kecskeméten a Magyar Nemzeti Cirkusz! Ifj. Richter József és társulata két héten át világszámokkal, izgalmas és szórakoztató produkciókkal kápráztatja el a nagyérdeműt az Auchan áruház mellett felállított sátrukban.

Két év után újra a hirös városba érkezett a Magyar Nemzeti Cirkusz.  Május 18-29. között látható hazánk legnagyobb, legszínvonalasabb utazócirkuszának 2022-es műsora, az Attrakció. Csak a premier napján, az egyet fizet kettőt kap jegyakciót érdemes kihasználni! Ezt követően is meglepetés várja a nézőket, hiszen minden nap egy ajándék gyermek belépőt adnak a Nagykőrösön közelmúltban nyílt Richter Safari Parkba.

Az Attrakció bővelkedik látványban és izgalmakban. Igazi világszenzációval érkezett a társulat: The Gerlings ámulatba ejtő magas drótszáma, Arany Pierrot- és Bronz Bohóc-díjas hétszemélyes piramis a magasban garantáltan mindenkit elkápráztat! Fellép ifj. Richter József Arany Bohóc- és Arany Pierrot díjas cirkuszigazgató is legújabb lovas produkciójával, és egy púpos tevés számmal. A porondról nem hiányozhat az olasz tréfamester, Steve sem. Lesznek még játékos kiskutyák, levegőakrobaták, szédületes görkorcsolyások, Halálkerék, ostorprodukció, Guinness rekorder labdazsonglőr. 

Ifj. Richter József igazgató az ajándék Safari jegyek kapcsán elmondta: áprilisban új helyen, Nagykőrösön egy 30 hektáros területen alakították ki új Safari Parkjukat, mely nagy érdeklődés mellett működik. Ide költöztek át a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a cirkuszi munkát maguk mögött hagyva szafariban tölthetik megérdemelt pihenésüket. 2022 egyik kiemelt turisztikai látványossága, Magyarország egyetlen autós szafari- és élményparkja Nagykőrösön határában található, Kecskemétről gyorsan és könnyen megközelíthető.

Két héten át Kecskeméten

Kecskemét, Dunaföldvári úti Auchan mellett
2022. május 18-tól 29-ig
A műsor kezdés időpontja:
Hétköznap: 18.00
Szombat: 15.00 és 18.00
Vasárnap: 11.00 és 15.00
Május 23. és 24. Szünnap
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában