Hirdetés

2022.05.30. 23:00

Rocker betyárok, diszkóhuszárok, irány az ásotthalmi Magyar Sziget fesztivál!

Szépen fogynak elővételben a bérletek és a napijegyek a 19. Magyar Sziget fesztiválra, amelynek az ásotthalmi Gárgyán-erdei pihenőpark ad helyet július 27. és 30. között. A négynapos bulit tervezheted ottalvósra, de az ingyenes fesztiváljárattal naponta kijuthatsz Szegedről és Mórahalomról is.

PR-cikk

Rockzenei fesztiválként vonult be a hazai fesztiváltörténelembe a Magyar Sziget fesztivál, amely idén szélesíti zenei stíluspalettáját.

Nagyobb kínálat

Spigut Tamás főszervezőtől megtudtuk, július 2730-ig nem csak a rockerek tombolhatnak az ásotthalmi Gárgyán-erdei pihenőparkban. A Pipa’s Chips nagyszínpad és a Magyar Jelen kisszínpad elé azokat is várják, akik a popzenét, a meanstream vonalat, illetve a techno világát kedvelik.

A fellépő bandák: Tankcsapda, Kárpátia, Leander Kills, Kowalsky meg a Vega, Rómeó Vérzik, Depresszió, Nemzeti Hang, Péter Szabó Szilvia, Road.

Lemezlovasok: Szecsei, Náksi, DJ Bigiboy, Tymo, G3RIX.

– A fesztivál célja 19 éve ugyanaz: a magyar történelem ápolása, a nemzeti öntudat erősítése, a hagyományok megtartása. Ez pedig nem ismer zenei határokat, a stílusirányzatok kiszélesítésével igyekszünk még nagyobb tömeget megszólítani – mondta el a főszervező, hozzátéve, a 19. Magyar Sziget fesztiválra minimum tízezer embert várnak a szervezők. A Toroczkai László országgyűlési képviselő, frakcióvezető, korábbi ásotthalmi polgármester által megálmodott fesztiválnak évekig Verőce adott otthont, az idei a harmadik év, hogy Ásotthalmon rendezik meg.

3D dinópark a gyerekeknek

Az esti koncerteken kívül napközben is számos programot kínál a családbarát Magyar Sziget. A felnőttek politikai témájú kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt, a kicsik szabadidős játékokkal, kézműveskedéssel múlathatják az időt. A legnagyobb szenzációnak a fesztivál területén megnyíló 3D dinópark ígérkezik.

A több időpontban is induló történelmi és emléktúrákon többek között a Bűbáj élménybirtokot, a Délvidéki Emlékparkot, a betyárok búvóhelyét és a Rongyos Gárda-emlékművet nézhetik meg a fesztiválozók.

Pénztárcabarát fesztivál

12 éven aluliaknak a fesztivál ingyenes, 16 éven aluliaknak szülői felügyelettel látogatható.

Bérletet és napijegyet elővételben a fesztivál honlapján: www.magyarsziget.hu vásárolhatsz.

Bérlet elővételben: 17 990 forint

Napijegy elővételben: 5500 forint

Helyszíni vásárlás

Bérlet: 20 990 forint

Napijegy: 7000 forint

A kulturált körülményeket biztosító fesztivál területén bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz, gazdag étel- és italkínálatból válogathatsz.

A parkolás a fesztivál területe mellett ingyenes.

Hozz sátrat!

Ha az ottalvós bulik híve vagy, a fesztivál területén kempingezhetsz; hozz sátrat! Részletek a honlapon.

Egy vérből valók vagyunk – Magyar Sziget fesztivál

Elérhetőség: www.magyarsziget.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában