Hirdetés

2022.05.24. 00:00

A jövő héten Deja Vu! Te készen állsz már?

Még a rutinos fesztiválozóknak is jól jön néhány közérdekű információ az ország legnagyobb retró bulijához. A legfontosabb tudnivalók: már csak napijegyet vehetsz, és idén már védettségi igazolványra sem lesz szükséged a belépéshez. A Partfürdőn készpénz helyett csakis kártyával vagy online fizethetsz.

Fotó: Tro Photography/Tari Robert

Már csak egy hét választ el bennünket attól, hogy minden idők legerősebb programjával megnyissa a Deja Vu a szegedi fesztiválszezont! A 90-es és a 2000-es évek olyan világsztárjai érkeznek, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: Arash, Lou Bega, Las Ketchup, La Bouche, Masterboy, Kate Ryan, Basshunter, Alexandra Stan, Alex Gaudino. Természetesen lesznek itt nagy hazai visszatérők is, mint például a Kozmix, Sterbinszky, Korda György és Balázs Klári és a hazai retró zeneipar teljes palettája.

A helyszín a jól megszokott Szegedi Partfürdő, Kemping és Apartman, ahová a Tisza Gyöngye felőli bejáratnál léphetsz be.

Karszalagátvétel: 2022-ben nincsen szükség védettségi igazolványra, az előre megváltott jegyeket a helyszínen, a bejáratnál könnyedén válthatod karszalagra. A 14 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják a rendezvényt, de kizárólag szülői felügyelet mellett.

Védettségi igazolvány nem szükséges a belépéshez!

Így tudsz vásárolni a fesztiválon: A Deja Vu fesztivál az idén is próbál kiemelten figyelni a fesztiválozókra, így idén is érintésmentes (készpénzmentes) fizetésre van lehetőség. Fizetni bármilyen bankkártyával, PayPass-szal, Apple Pay-jel, Google Pay-jel tudsz, illetve kiválthatod a Festipay kártyát is a Festipay feltöltőpontján, ahol a kártyádat készpénzzel töltik fel, és azzal fizethetsz.

Helyszínek
Az idén három helyszínen bulizhatsz:
PIZZA MONKEY NAGYSZÍNPAD
SING SING PARTY ARÉNA
TISZA DOKK STAGE

Ismét repohár!

A fesztivált idén is a környezettudatosság jegyében rendezzük meg, ezért az eldobható műanyag poharak helyett repoharat használunk.

Forrás: Tro Photography/Tari Robert

A teljes program:
június 3., péntek
ARASH, LA BOUCHE, KATE RYAN, KRISZ RUDI, ÁMOKFUTÓK, DJ DOMINIQUE, PEAT JR & FERNANDO FEAT. SHEELA, NÁKSI ATTILA, BÁRÁNY ATTILA, CLASSIC FANTASTIC, BIGIBOY

június 4., szombat
LOU BEGA, ALEXANDRA STAN, BASSHUNTER, LAS KETCHUP, CSORDÁS TIBI, UFO UPDATE, KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI, WANNABE XXL, MOLNÁRBÉ, GABRIEL B

június 5., vasárnap
CASCADA, MASTERBOY, ALEX GAUDINO, PARADISIO, KOZMIX, FRESH, STERBINSZKY, MILLENNIUM KIDS, RAKONCZAI PIANO, NACSA NORBI, DJ LENNARD

Forrás: ATTILA BARI

Itt vehetsz előzetesen napijegyet:

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: www.dejavufesztival.hu
SZÉP-KÁRTYA: Szeged Plaza (6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 119.), Missy Üzlet
Mind a három szolgáltató (OTP, K&H, MKB) által kibocsátott kártyát elfogadják bármelyik zsebre.
JEGYIRODA:
Szeged Plaza (6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 119.), Missy Üzlet
vagy
IH Rendezvényközpont (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.)

Az időpont tehát 2022. június 3., 4., 5., a helyszín pedig idén is Újszeged, a Szegedi Partfürdő, Kemping és Apartman lesz. Találkozunk a pünkösdi hosszú hétvégén a Deja Vun, ahol idén sem lehet más a szlogen, mint hogy Legyünk együtt újra 18 évesek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában