szponzorált tartalom

2019.09.27. 00:00

Betegtaxi: gyors és biztonságos

Kecskeméten 2006 óta végez betegszállítást, rendezvénybiztosítást és elsősegély oktatást a Neomedical Ambulance Service Kft. Új szolgáltatásuk a Betegtaxi, mely igénybe vehető kórházból otthonra, otthonról a kórházba, családi látogatásokhoz vagy más rendezvényekre való szállításhoz.

A Neomedical az elmúlt 13 évben már letette névjegyét a régióban. Magánemberek és cégek sokasága vette igénybe minőségi szolgáltatásaikat. Kezdetben betegszállítással foglalkoztak, majd folyamatosan bővítették a profilt. Ma már a cég nyújtja Kecskeméten a megyei kórház és a Honvédkórház közötti betegszállítást, valamint a profiljukat rendezvények és nagy vállalatok egészségügyi biztosítása, egészségügyi tanfolyamok tartása teszi teljessé. Felmérve az ügyfeleik igényeit, ebben a hónapban elindították új szolgáltatásukat, a Betegtaxit.

– Magán-betegszállításban nagy tapasztalattal rendelkezünk. Napjainkban egyre nagyobb rá az igény, mivel a betegek nem szeretnek hosszasan várakozni az SZTK-ban, a kórházban, míg mindenkit összevár az OEP által támogatott betegszállító – részletezte Zsiros Csaba ügyvezető. – Eddig eseti szolgáltatásként nyújtottuk, csak a szabad kapacitásunkat fordítottuk betegszállításra, de látva a piaci rést, léptünk e téren. Kimondottan erre a szolgáltatásunkra hétköznapokon 6 és 18 óra között beállítottunk egy jól felszerelt betegszállító autót, mely kizárólag csak Betegtaxiként működik – tette hozzá.

A Betegtaxinak számos előnye van. Személyreszabott, a személyzet kizárólag az ügyféllel foglalkozik. A várakozási idő minimálisra csökken, baj esetén pedig kiképzett szakemberek segítenek. Az autó klímatizált, jól felszerelt. Az egészségügyi alapellátási felszerelés része a félautomata defibrillátor és az oxigén. A mozgásukban korlátozott ügyfelekhez hordágy és hordszék a rendelkezésre áll.

– A Betegtaxit sokan otthonról kórházba és visszaúthoz rendelik, de teljesítünk más igényeket is. Például gyakran kérnek szállítást családi rendezvényekre, temetői látogatáshoz vagy éppen a bankba. Előfordult az is, hogy költözéskor kérték szolgáltatásunkat a mozgásában korlátozott hozzátartozó szállításában. Mindenre nyitottak vagyunk – mondta Zsiros Csaba.

A Neomedical három különböző csomagot állított össze, melyből mindenki ki tudja választani az igényének megfelelőt.

1. csomag: Egy utasra és hozzátartozójára vonatkozik, akit egyik helyszínről a másikra elvisznek. Például beviszik a beteget otthonából a gyógyintézetbe vagy onnan haza, egyszeri út.

2. csomag: Egy utasra és hozzátartozójára vonatkozik, akit egyik helyszínről a másikra elvisznek. Amikor végzett, a Neomedicalt felhívja, a Betegtaxi visszamegy érte, és hazaviszi.

3. csomag: Egy utasra és hozzátartozójára vonatkozik, akit egyik helyszínről a másikra elvisznek. A betegtaxi munkatársai a helyszínen maradnak, és segítenek, amiben kérik. Amikor végeztek, a Neomedical hazaviszi.

A tarifák mindig egyediek, személyreszabottak. Kecskemét 30 kilométeres körzetében fix árak vannak, az alapszolgáltatás akár 7000 forinttól elérhető. 30 kilométeres körzeten kívül már van km díj és idő díj.

Tel.: 30/226-26-92

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában