szponzorált tartalom

2019.05.31. 12:39

Mi befolyásolhatja a beltéri ajtók árait?

A szalafa.hu-hoz hasonló oldalakon megnézheti, hogy milyen tényezőktől függhet egy beltéri ajtó ára.

A Szalafa weboldalán többféle beltéri ajtó család közül választhatunk, amelyek illeszkednek, a minimalista valamint a modern berendezési irányvonalakhoz is. Már Minimal trend ajtók, üvegajtók, tolóajtók, klasszikus beltéri ajtók, MDF ajtók közül is választhatunk. Minimál trend ajtók szigorú vonalvezetésűek és furnér borításúak, emellett az ajtólapok felületén fém csík található meg. Az ajtókat a fém csík mellett furnérfilével is feloszthatják. Felár ellenében ezeket az ajtókat üveglappal is megrendelhetjük. Máris látható, hogy egy ajtó kivitelezése során többfajta felárral is számolhatunk, így az ár nagyban függ a kialakítástól.

Az üvegajtók és a tolóajtók minden otthonnak modern megjelenést biztosítanak. Az üvegajtók és a tolóajtók segítségével a belső terek sokkal világosabbá tehetők. Az üvegajtó minden szárnyak üvegből készül és speciális vasalást alkalmaznak a gyártás során. Az üvegajtólapok lehetnek savazottak vagy víztiszták, de további gravírozott minták és savmarás is rendelhető hozzá. Az üvegajtókat és a tolóajtókat jellemzően a kisebb helységekben alkalmazzák. A szalafa klasszikus beltéri ajtó családja hagyományos stílusban készül, cseresznye, tölgy, dió és egyéb nemes anyagok felhasználásával. Alap élkerekítést, domború betéteket és beszegő léceket használnak fel az alap ajtócsalád elkészítésekor. Minden ajtóhoz rendelhetők dísztokok, amelyek felár ellenében válaszhatók.

A Mod-Art ajtók többfajta faanyagból is rendelhetők. Ezeknél az ajtóknál a furnérok rostirányának szépsége szembeötlő. Különlegességük a sötét, valamint a világos színű faanyagok kontrasztjában rejlik. A faanyagokat mindig különböző rostirányban helyezik el, így különleges látványt érnek el. A beltéri ajtók rendelhetők üveglapokkal is. A festett fehér ajtók és az MDF ajtók egy másik ajtócsaládot alkotnak. A jól kezelhető anyagok mindegyike MDF-ből készül. Ezeket az ajtókat gyakorta választják rendelőkbe és irodákba. Nem ritka, hogy szalonokban is találkozhatunk velük. Az MDF ajtók különlegessége, hogy kiválóan festhetők és dekorálhatók. Dekorációnál szegélyeket és maratott mintát alkalmaznak. A dekoratív és praktikus ajtócsalád sokak kedvence.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában