Labdarúgás

2018.08.27. 12:40

Összetömörült az élmezőny

A hétvégén már a 3. fordulót játszották le a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban, néhány izgalmas döntetlennek köszönhetően újra hatos fogattá bővült az élmezőny.

PN

Kalocsa–Bácsalmás 2–1 (1–1)

Kalocsa, 250 néző. Vezette: Sebestyén László (Apró Ferenc, Horváth Zoltán)

Kalocsa: Hegedűs – Melcher, Zorván, Kollár, Dostyicza (Bányai, 88.), Follárdt, Márkus (Rábóczki, 72.), Mátyás (Busa, 85.), Szabó V., Salacz (Pandúr. 65.), Pintér. Edző: Kohány Balázs.

Bácsalmás: Eckert – Princz, Knap, Ivkovic, Baladin, Hernády (Jaksütz, 75.), Snyehola (Posa, 60.), Sibalin, Sőreg, Rudics (Jenei, 81.), Vuckovic (Ikotic, 94.). Edző: Vanó Sándor.

Gól: Follárdt (15., 55.), illetve Princz (33.).

Sárga lap: Mátyás (43.), Kollár (92.), illetve Knap (59.), Snyehola (60.), Baladin (63.), Rudics (69.).

Ifi: 3–0

Kohány Balázs: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, és ez be is igazolódott. Talán egy kicsit gyengébben játszottunk ma a szokásosnál, de ez éppen hogy emeli a győzelmünk értékét. A saját csapatomnak gratulálok, a vendégeknek ugyanakkor kitartást kívánok és további sok sikert.

Vanó Sándor: – Remek meccset játszott a két csapat. Érzésem szerint többet birtokoltuk a labdát, de sajnos még a kapufa is ellenünk volt. A Kalocsa veszélyesen kontrázott. A játék képe alapján igazságosabb lett volna a döntetlen, ám a játékvezető súlyos tévedése – kirúgták az ötösön belül a kapusom kezéből a labdát – döntően befolyásolta az eredményt. A csapatommal elégedett vagyok. Eddig mindig arra tanítottam őket, hogy ne reklamáljanak, de úgy tűnik, hogy ez a gyakorlat nem célravezető.

Kelebia–Kiskunhalas 1–1 (0–1)

Kelebia, 200 néző. Vezette.: Kaszala Mihály (Geleta Mihály, Csík Róbert).

Kelebia: Molnár – Kmec (Kazi, 63.), Hugyecz (Döbrentei, 61.), Kollár, Honfi B., Baji, Farkas, Tesic, Honfi D., Plavsic, Torma (Kátai, 46.). Edző: Kószó László.

Kiskunhalas: Csehó-­Kovács M. – Dordevic, Nna Nna, Berczki, Amarituei, Mihalkó, Grácz (Barta, 61.), Ropos, Tandari, Peic Gavran D. (Vincze, 87.), Csáki (Gyenizse, 73.). Edző: Marinko Stetekovic.

Gól: Tesic (7.), illetve Amarituei (37.).

Sárga lap: Kmec (58.), Torma (86.), Baji (54.), ill. Nna Nna (44.), Amarituei (83.), Ropos (55.), Csáki (55.).

Ifi: 1–1

Kószó László: – Óriási csatában döntetlent játszottunk a Kiskunhalas együttesével. Csapatom hatalmas küzdőszellemről tett bizonyságot. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Ezúton szeretnék jobbulást kívánni az ellenfél edzőjének.

Faddi János, a FADDIKORR-KFC elnöke: – Nem játszottunk rosszul, ám a helyzeteinket nem használtuk ki. A nézők szerint is 5–1-re kellett volna nyernünk, ám a lehetőségek sorra kimaradtak. Sajnos, csapatunk jelenleg olyan periódusban van, hogy semmi sem működik megfelelően. Harta ellen kettős kiállítás miatt kikaptunk, az akasztói meccset elszórakozták játékosaink, a harmadik mérkőzés pedig döntetlen lett. Kedden megbeszélés lesz, ahol kiderül, hogyan tovább.

Lajosmizse–Kiskunfélegyháza 2–3 (2–2)

Lajosmizse, 200 néző. V.: Vörös (Suba, Baranyi).

Lajosmizse: Varga – Rapi, Szabó Sz., Fekete, Háry, Árva, Kiss L., Szabó G., Simtchatcha, Dóka Z., Juhász (Csorba, 79.) Játékos-edző: Árva Zsolt.

KHTK: Oroszi – Nagy. D. (Koncz Zs., 38.), Bárkányi (Magony, 38.), Valkai (Tóth István, 38.), Némedi, Szabó A. (Szabó T., 67.), Palásti, Ábel, Koncz M., S. Juhász (Zs. Juhász, 80.), Gajdacsi. Játékos-edző: Koncz Zsolt.

Gól: Simtchatcha (8., 36.), ill. Némedi (9., 19.), Koncz M. (90.).

Sárga lap: Háry (63.), Sim­tchatcha (65.), Rapi (82.), illetve Ábel (71.).

Ifi: 1–2

Árva Zsolt: – Közönségszórakoztató mérkőzésen kicsi kellett volna a célunk eléréséhez. A végén egy kis pluszkoncentráció hiányzott, illetve korábban három meccslabdánk is volt, amivel eldönthettük volna a mérkőzést.

Koncz Zsolt: – Gyenge színvonalú mérkőzésen kínkeserves győzelmet arattunk, csak a három pontnak örülhetünk. Ezt nagyon át kell beszélnünk, mert valami nagyon nem működött.

Akasztó FC–Kiskőrösi lc 2–2 (0–0)

Akasztó, 400 néző. Vezette: Kőhalmi (Csöngető, Szűcs).

Akasztó: Németh – Rákóczi (Lázár, 66.), Tratter, Megyes, Bánszki, Kudron, Palla, Kósa, Csoba (Kerekes, 46.), Turancsik, Szabó Zs. Edző: Szrenkó István.

Kiskőrös: Ámann – Rácz, Somlyai (Horváth R., 66.), Amin, Mokrickij, Bányai (Füleki, 77.), Salami, Molnár, Madácsi, Hajnal (Simon, 90.), Nagy A. Edző: Miskovicz

Bálint.

Gól: Kósa (70.), Kerekes (73.), illetve Salami (52., 65.).

Sárga lap: Turancsik (14.), Csoba (51.), Bánszki (77.), Lázár (88.).

Ifi: 0–2

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Küzdelmes, élvezetes mérkőzés lett a szomszédvári rangadó. A rossz idő ellenére komoly nézőszám előtt játszottunk, és bár a pálya az esőzés miatt szántóföldre emlékeztetett, küzdeni tudásból mind a két csapat tagjai jelesre vizsgáztak. Kétgólos hátrányból álltunk talpra, nem lehetünk elégedetlenek.

Miskovicz Bálint, a Kiskőrös edzője: – Irreális, játékra alkalmatlan talajon voltunk kénytelenek játszani, ennek ellenére sikerült kétgólos előnyre szert tennünk. Utána egy – véleményem szerint – kamu 11-essel felhozta a játékvezető a hazaiakat, majd egy be nem fújt fault után egy kontrából sikerült egyenlíteniük. Azt követően még mindegyik csapatnak volt lehetősége, ám azok mindkét oldalon kimaradtak.

Harta SE–Soltvadkerti te 2–1 (0–0)

Harta, 200 néző. Vezette: Kiss László. (Berger Tibor, Apró Ferenc).

Harta: Rigó – Lajos, Molnár, Oroszi, Dorogi, Varga M., Csányi (Rideg, 89.), Grecu, Velez (Vincze, 70.), Péter (Széhn, 88.), Kovács Zs. Edző: Sümegi József.

Soltvadkert: Frittmann – Frei (Burszki, 79.), Radics, Palakovics (Soproni, 62.), Márki, Németh, Pekker, Vargacz, Fejes (Tóth Á., 37.), Rózsa, Szalai. Edző: Ugrai Imre.

Gól: Varga M. (62.), Kovács Zs. (64.), illetve Palakovics (86.).

Sárga lap: Lajos (29.), Oroszi (89.), illetve Rózsa (67.), Pekker (93.).

Sümegi József: – Sikerült kettő–nulla arányban elhúznunk, ezt követően lezárhattuk volna a mérkőzést, mert két ezerszázalékos ziccert is kihagytunk. A végén pedig meg kellett szenvedni a győzelemért, mert az ellenfél talált egy gólt. Úgy gondolom, hogyha nyögvenyelősen is, de azért többet tettünk a győzelemért, mint az ellenfelünk, így megérdemelten nyertünk.

Ugrai Imre: – A mérkőzésen végig mi domináltunk, helyzetek tömkelegét dolgoztuk ki, de sajnos nem tudtuk berúgni őket. Amíg viszont a helyzetkihasználásunkon nem javítunk, addig nem fogunk tudni pontot szerezni.

Szabadszállási SE–Duna Aszfalt TVSE 4–2 (2–1)

Szabadszállás, 300 néző. Vezette: Baráth Gábor (Juhász Andor, Petyarity József).

Szabadszállás: Németh (Csorba, 76.) – Berényi (Földes, 87.), Pandur (Progli, 79.), Sztakó, Pintyi, Bajusz (Dézsi, 94.), Hegedűs, Máruska, Kapus, Kiss Sz., Gavula. Edző: Buzási Balázs.

TVSE: Antal – Domonics (Tóth M., 84.), Ország, Dóka, Bálint (Jelenfi, 70.), Steklács, István, Tóth K., Tóth T., Hoffmann, Szabó Á. (Holecz, 57.). Edző: Bagi Gábor.

Gól: Hegedűs (25.), Pintyi (44.), Máruska (48., 46.), illetve István (8.), Bálint (78.).

Sárga lap: Pandur (44.), Sztakó (49.), Máruska (89.), ill. Dóka (23.), Tóth K. (63.), Ország (89.).

Buzási Balázs: – Küzdelmes, jó mérkőzésen sikerült győznünk. Habár hamar gólt kaptunk, még a szünet előtt fordítani tudtunk, és úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon mindhárom pontot.

Bagi Gábor: – Jól indult a mérkőzés, de később már gyengébben játszottunk, mint a korábbi meccseinken. Igaz, voltak jócskán hiányzóink és sajnos a helyzeteinket sem sikerült értékesíteni. A hazaiak egy véleményes büntetővel fordítottak, de megérdemelten nyertek.

Jánoshalmi FC–Kecel FC 3–3 (1–0)

Jánoshalma, 300 néző. Vezette: Szűcs Gábor (Katona György, Tóth István).

Jánoshalma: Urlauber – Szabó Sz., Balázs (Farkas P., 84.), Stojanovic M., Jesic, Harnos, Andelic (Kiss B., 75.), Farkas D., Stojanovic V., Maravic, Várda (Jeszenszky, 58.). Edző: Florin Nenad.

Kecel: Eifert – Horváth Á., Nagy G., Vata, Urlauber, Patai, Nagy E., Bajnok (Sendula P., 70.), Sendula J., Herczeg P. (Herczeg R., 46.), Nébl. Edző: Kis Péter.

Gól: Harnos (7., 53.), Farkas (92.), illetve Vata (51.), Herczeg R. (68., 71.).

Sárga lap: Urlauber (78.), Sendula P. (82.), Patai (93.).

Ifi: 13–1

Florin Nenad, a Jánoshalma edzője: – Jól nyitottuk meg ezt meccset, góllal, helyzetekkel. Sajnos, a befejezés nem úgy

sikerült, ahogyan azt elterveztük.

Kis Péter: – A helyzetek alapján a Jánoshalmának kellett volna megnyernie ezt a mérkőzést, de a második félidőben a csapatom óriásit hajrázott, és ha a végére nem fogyunk ki a szuszból, meg is nyerhettük volna ezt a meccset. Gratulálok a csapatomnak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!