13°
11°

A szív tartotta otthon az egyik pontot Kiskunmajsán

A lefújás után a hazaiak örülhettek jobban az egy pontnak, amit elsősorban lelkesedésüknek és csupa szív játékuknak köszönhettek.

LABDARÚGÁS – MEGYEI II. OSZTÁLY – ÉSZAKI CSOPORT:

KISKUNMAJSAI FC – KEREKEGYHÁZI SE 1-1 (0-0)

Kiskunmajsa, 100 néző. Vezette: Tóth R. (Farkas, Soós).

Kiskunmajsa: Kovács – Szőke Cs., Máté, Kardos, Szikora J., Szőke P., Csontos (Kovács Zs. 46. p., Kovács G. 92.p.), Csoma, Szőke H. (Bartalos 93.p.), Boros, Szikora T. Edző: Tápai Tibor.

Kerekegyháza: Fekete – Szakál, Virág, Nagy, Kis, Malik, Pánczél (Harlacher 83.p.), Boronkay (Gazdag 46.p.), Gáspár, Czingel (Gogolák 61.p.) , Toók. Edző: Gazdag Attila.

Az előző szezon ezüstérmese ellen kissé baljós előjelekkel készülődtek a házigazdák, hiszen különböző okok miatt, 11 játékosára nem számíthatott Tápai Tibor edző. Így azután soha nem látott összeállításban léptek pályára a majsaiak. A hazaiaknál helyet kapott a kezdődben a Pálmonostoráról visszatérő Szikora Tamás és öccse József, a Csólyospálosról igazolt Kovács Kristóf kapus. Az igazi érdekességet viszont a „Szőkék” szolgálták, mert ilyen sem volt még a majsai foci történetében, hogy kezdőként lépjen pályára apa és két fia: a csapatkapitánnyá előlépő, 42 éves Szőke Csaba, a 18 éves Szőke Patrik és a 16 éves Szőke Henrik. Hogy még „szőkébb” legyen a majsai csapat, ott volt pályán kereszttestvérük, a 21 éves Csoma Gergő, akinek édesanyja a majsai „cséká” húga. A mini „családfaelemzéssel”, akár a meccs alatt is lehetett volna foglalkozni, mert a sportzsargon az ilyen összecsapásokra szokta az „idény eleji forma” jelzőt használni. Az első félidőben mindössze két veszélyesebb lövést lehetett feljegyezni, de Kovács és Fekete kapusok hárítottak mindkét esetben. A műfüves pályán játszott találkozón a bajnoki cím esélyeseként emlegetett vendégek irányítottak, míg a hazaiak jól romboltak. Támadásépítésre nem nagyon futotta a majsaiak erejéből a második félidőben sem, akik egyre jobban elfáradtak. Állandósult a kerekegyházi fölény, ami a 77. percben érett szerencsés góllá. Egy 16-oson belüli, bal oldali beadásba Kovács kapus lábbal beleért és a megpattanó labdát, a menteni igyekvő Szikora József a saját kapujába sodorta (0-1). A hajrában sem változott a játék képe, de a 87.percben mégis egyenlíteni tudtak a hazaiak. Egy bal oldali szögletet követően Boros és Fekete kapus emelkedtek a legmagasabbra, de egyikük sem érte el a labdát és az elmélázó kereki védők között Csoma lőtt kapásból az üresen maradt kapuba (1-1).

A lefújás után a hazaiak örülhettek jobban az egy pontnak, amit elsősorban lelkesedésüknek és csupa szív játékuknak köszönhettek.

Hozzászólások

A dallamok mesterei
Kihirdették a Beethoven zeneszerzőverseny győzteseit
Hivatalból teszi / 20 perce
Videócsatornán kommunikál a szép magyar börtönőr lány
Norina rabul ejt.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BENCSIK GYULÁNÉ Varga Erzsébet kecskeméti lakos, 71 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2019. március 29-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Felfogni a felfoghatatlant, nagyon fáj és nehéz. Örökké szívünkben tart a szeretet és az emlékezés." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy OBERNA PÉTERNÉ Mészáros Terézia kecskeméti, volt lakiteleki lakos, 79 éves korában elhunyt. Hamvait 2019. március 29-én, 14.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben helyezzük örök nyugalomra. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, mély gyászunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Ma is úgy mint régen, Te voltál a végső menedékem. Minden ami fáj, szívem tépi szét, elpanaszolnám sorra neked, de már nem lehet." NÉMET LÁSZLÓ halálának 4. évfordulóján soha el nem múló fájdalommal emlékezik: szerető feleséged, fiad, menyed, unokáid.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik KIS OTTÓ LÁSZLÓ búcsúztatásán megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik ILLÉS AMBRUS PÁL temetésén megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy REMECZ JÓZSEF kecskeméti lakos, 68 éves korában váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. március 29-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Az életnek véget kell érnie, de a szeretetnek nem." Fájó szívvel tudatjuk, hogy KATONA JÁNOS ( nyá. törzszászlós, volt kecskeméti lakos) 2019. március 19-én életének 80. évében csendesen elhunyt Egerben. Szeretett halottunk hamvait végakaratának megfelelően Kecskeméten helyezzük örök nyugalomra. A gyászoló család
"Az ÚR az én pásztorom, nem szűkölködöm" Zsolt. 23,1 A boldog feltámadás reményében tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy vitéz GEBEI GYULA életének 93. évében 2019. március 15-én elhunyt. Utolsó földi útjára 2019. március 27-én, szerdán, 14.00 órai kezdettel kísérjük a református egyház szertartása szerint a kecskeméti Köztemetőben. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Kecskeméti Református Egyházközség
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. MOLNÁR JÁNOS kerekegyházi lakos, 88 éves korában elhunyt. Temetése 2019. március 26-án, 14.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük! A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazon rokonoknak, ismerősöknek valamint a Szarvas és Őz utcai Sion Házak vezetőinek, dolgozóinak és lakóinak, hogy férjem JÓHEGYI ISTVÁN temetésén jelenlétükkel és az emlékezés virágaival osztoztak gyászomban. Képe maradjon szívünkben örök emlék. Gyászoló felesége.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. BACSA JÓZSEF temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Elment tőlünk, mint a lenyugvó Nap, de szívünkben él és örökké ott marad." Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RENDECZKY SÁNDOR 2019. március 15-én tragikus körülmények között Sarasotában életének 84. évében elhunyt. Köszönjük mindazoknak, akik gyászunkban osztoznak. Lelki üdvéért az egyház szentmisét szolgáltat a kecskeméti Piarista templomban 2019. április 1-jén, 18.30 órakor. A gyászoló család.
"Én nem haltam meg, az ami nektek voltam, még mindig vagyok. Nevessetek és gondoljatok rám, hiszen én itt vagyok veletek, csak én az út másik oldalán megyek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MÓCZA MÁRTA SAROLTA 94 éves korában elhunyt. Temetése 2019. március 26-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZÁLAS MIHÁLYNÉ Bevíz Erzsébet ballószögi lakos, 56 éves korában elhunyt. Temetése 2019. március 28-án, 13.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy id. GYULAI JÁNOS kecskeméti, volt úrihegyi lakos, 88 éves korában, 2019. március 18-án elhunyt. Temetése 2019. március 25-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Mentél volna, de nem akartunk engedni. Biztattunk, Te nem akartál maradni. Most szabad vagy, szárnyal a lelked. Benne vagy virágban, fában, fűben, mezőben. Nem felejtünk, bennünk élsz tovább örökre." Fájó szívvel emlékezünk JÓZSA JÓZSEF halálának 2. évfordulóján. Szerető családja.
"Nem ezt akartam, nem így akartam, Szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, Emlékem így áldás lesz rajtatok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GEBURA ISTVÁN kerekegyházi lakos, 67 éves korában elhunyt. Temetése 2019. március 22-én, 13.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. A gyászoló család.
"Ki mindig fáradt, most pihenni tér, földi jóságáért várja az égi bér. Édesanyánk, Isten veled, legyenáldott nyugvóhelyed!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SELMECI LAJOSNÉ Dági Margit a Bács- Kiskun Megyei Kórház régi Bőrgyógyászati osztály volt dolgozója kecskeméti lakos, 74 éves korában, 2019. március 1-jén hosszú betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. március 22-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton kérjük a búcsúztatáson megjelenőket szerettünktől egy szál fehér szegfűvel búcsúzzanak. A gyászoló család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KIS OTTÓ LÁSZLÓ kecskeméti lakos, életének 87. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. március 22-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek a hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SÁRKÖZI LAJOSNÉ Terike halálának 4. évfordulójára. Szerető családja.
Harc a vébé-részvételért / 50 perce
Holnap rajtol az úszók országos bajnoksága
árukapcsolás / 57 perce
Horror áron árulja jubileumi járgányát az Aston Martin
Fotópályázat / 1 órája
Magyar apákat visz az Eurovízió színpadára Pápai Joci
Tündérszépek / 1 órája
Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók
baon.hu
Háború a lelkekért / 1 órája
Gulyás: a 21. század a szellemi abszolutizmusra törekvés ideje lesz
VINCE / 1 órája
Idén tízéves csúcsborokat kóstolhatunk a legrangosabb hazai borszakmai fórumon