Covid-fertőzöttség miatt zárva a községháza és az általános iskola

Koronavírus-fertőzöttség miatt, kedd óta zárva tart Harkakötöny polgármesteri hivatala és online oktatást rendeltek el a Szent Ágoston Katolikus Iskola és Óvodában.

Tapodi Kálmán

Fotó: Pozsgai Ákos

Brassó Imre Albert polgármester elmondta: egy háziorvosi rendelés során derült ki egy munkatárs fertőzöttsége. Az esetet követően végeztek teszteléseket a községháza és az iskola dolgozói között. Több mint tíz személynek lett pozitív a mintája, ők karanténba kerültek.

A hivatal működésképtelenné vált volna sok hiányzó miatt, így tíz napig nem fogadnak ügyfeleket és bezárták a községházát. Mint hirdetményen is közölték: sürgős esetben a Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatalban (6400 Kiskunhalas, Hősök tere 1., telefon: 77/523-100) történik az ügyintézés, előzetes telefonos egyeztetés alapján.

Mint megtudtuk: az iskolában is tíz napig tart a kényszerszünet és áttértek az online oktatásra. Az óvodai ellátás és nevelés egyelőre biztosított a községben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!