elfajultak a tüntetések

2020.06.17. 06:47

Nézze meg az újabb felkavaró képsorokat a Nyugatról! (videó)

A Nyugat továbbra is lángokban áll, Amerikában az Antifa még mindig nem nyugszik, de már sajnos Európa közepére is eljutott a jól láthatóan szervezett propaganda.

Mi sem mutatja legjobban az Antifa kémutatást, mint az alábbi Twitterre feltöltött videó, amin az látszik, hogy a rendbontók megtámadnak egy szerintük nem szimpatikus férfit, aki saját védelmére kel és rálő a támadóira. Miután ez megtörtént, az Antifák rendőrért kiáltanak, akiket egyébként rendszeresen megtámadnak – olvasható a Pesti Srácok.hu összeállításában.

Új-Mexikóban is történt hasonló eset, az Antifa által megtámadott férfi fegyvert rántott, a férfit persze a független bíróság elítélte annak ellenére, hogy az USA-ban legális a fegyvertartás.

De szerencsére nem minden feketének ment el az esze: egy Bevelyn Beatty nevű utcai hitszónok elmagyarázta az Antifának és a Black Lives Matter tagjainak, hogy

rasszizmus nem létezik, és a baloldal, a demokraták csak a szavazataikat akarják, és kihasználják őket, hogy egy új rendszert hozhassanak létre.

Az események Franciaországban is brutálisan kezdenek elfajulni. Az alábbi videóhoz nem szükséges kommentár, az Antifa ismét egy magánszemély összekuporgatott vagyonában tesz kárt, mert ezzel kiáll George Floyd mellet és a rasszizmus ellen.

Íme egy másik képsor Párizsból.

A Pesti Srácok. hu arról ír, hogy az USA-ban jelenleg a legnehezebb dolog rendőrnek lenni, az alábbi videón az látható, hogy az utcát megtisztítani kívánó hatóságokat arzénnal támadják az Antifák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában