Ország-világ

2020.09.24. 13:16

Újabb, Bíró László által megfenyegetett varrónők álltak a nyilvánosság elé

Nyilvánosság elé álltak azok a varrónők, akiket Bíró László fizetés helyett megfenyegetett.

A nevüket és arcukat a HírTV kamerája előtt vállaló alkalmazottak azt mondták, hogy telefonon közösen felhívták a balliberális ellenzék szerencsi országgyűlési képviselőjelöltjét, aki azt mondta: ha még egyszer megkeresik, lelövi őket. A varrónők munkabérüket sem kapták meg Bíró Lászlótól. Nem ez az első eset, hogy a szerencsi összellenzéki jelöltről kiderül, hogy fizetség helyett fegyverrel fenyegette egykori alkalmazottjait.

Néhány hete a HírTV Informátor című műsorának szerkesztőségét kereste fel néhány egykori munkavállaló, hiszen úgy tűnik, Bíró Lászlónak, a tisztességes munkáról és tisztességes bérekről más fogalmai vannak, mint elsőre gondolnánk.

Akkor az arcukat és hangjukat nem vállaló egykori munkavállalók vallottak arról, hogy Bíró László, akit Jakab Péter, a Jobbik elnöke egyenesen a szabadság szimbólumának nevezett,

nemcsak antiszemita nézeteiről híres, hanem arról is, hogy a munkavállalók bérét nem mindig szereti kifizetni, sőt az sem véletlen, hogy senki nem vállalta a felismerhetőséget, hiszen az egykori beosztottakat puskával is megfenyegette már.

Az egykori varrodai dolgozók vallomásai az Informátor szeptember 4-i adásában:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában