21°
29°
17°

Terrorizmus támogatásának gyanújával vettek őrizetbe öt embert

Hozzászólások

vigyázzanak magukra!
Szerdán is nagyon erős lesz az UV-sugárzás
döntés / 22 perce
Az Egyesült Államok kilépett az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
Az amerikaiak szerint a tanács nem méltó a nevére.
Gyász
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy IVÁN JÓZSEF építészmérnök életének 84. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. június 22-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Fájó szívvel tudatjuk, hogy TÓTH MIHÁLY kecskeméti lakos, 68 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. június 22-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SÖRÖS GYÖRGYNÉ Ragó Zsuzsanna kecskeméti lakos, 40 éves korában hosszantartó súlyos betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. június 25-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Bíztunk az életben, bíztunk a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél, s minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Egy reményünk, mi éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk Veled." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy KONFÁR JÁNOS életének 63. évében 2018. június 12-én elhunyt. Drága halottunk temetése 2018. június 23-án, 11.00 órakor lesz a jakabszállási temetőben, a református egyház szertartása szerint. Lelki üdvéért az istentiszteletet 2018. június 24-én, 8.30 órakor a református templomban mutattatjuk be. "Soha el nem múló szeretetünk őrködik nyugalmad felett!" Búcsúztatja a gyászoló család, rokonok, ismerősök.
"Bíztunk az életben, bíztunk a gyógyulásban, De ha már abban sem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél, hogy minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HEGEDŰS BÉLÁNÉ Rácz Ilona kecskeméti lakos, 72 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 21-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton köszönjük meg mindenkinek a temetésén való részvételt. A gyászoló család.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VARGA ANTAL kecskeméti lakos, 87 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2018. június 25-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerettünk BENDE JÁNOS életének 82. évében, 2018. június 11-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvasztás után, 2018. június 25-én, 15.00 órakor búcsúztatjuk a kecskeméti Köztemetőben és a családi sírban helyezzük örök nyugalomra. A gyászoló család.
"Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BOZÓKI ISTVÁN kecskeméti lakos, életének 57. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 21-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
RÓZSAHEGYI MIHÁLYNÉ Bende Éva Tíz éve már, hogy drága szíved megállt, s azóta hiába vár Téged a Család..., Szívfájóan nélkülözzük aggódó szeretedet, s bátorító, erőt adó ölelésed. Szívünk mélyén Te velünk élsz tovább, s szomorú lelkünknek ez ad vígasztalást! "Örök álmodat az angyalok őrizzék." Férjed, Gyermekeid, Menyed, unokáid Ádámka és Petike, Édesanyád, Húgod és Családja.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HORMAYNÉ BARANYAI JUDIT kecskeméti lakos, életének 76. évében méltósággal viselt betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÖKÉNY JÁNOSNÉ Tokai Etelka ballószögi lakos, 75. életévében elhunyt. Temetése 2018. június 20-án, 16.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem múlnak Ők el, akik szívünkben élnek. Hiába szállnak álmok, árnyak, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még..." KECSKÉS LÁSZLÓNÉ Békési Margit Babus halálának 2. évfordulójára. Már 2 éve hogy elmentél, még mindig nagyon hiányzol! Örökké szívünkben élsz! Szerető férje és gyermekei.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik VISZUS ISTVÁNNÉ Sipos Borbála temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." BENDE PÁLNÉ Kovács Matild halálának 7. évfordulójára. Szerető férje és gyermekei.
"Adhat Isten pénzt, ragyoghat rajtad drága ékszer, Csak egyet nem adhat kétszer: Édes jó anyát." Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy BIBLÁK GYÖRGYNÉ Hajagos Klára nyárlőrinci lakos, 91 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 19-én, 10.00 órakor lesz a nyárlőrinci Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Kérnénk, hogy a részvétnyilvánítást szíveskedjenek mellőzni. Ezúton megköszönjük a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
?Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, hogy? MOZOLAI SÁNDORNÉ Gyenes Sarolta ?n?agykőrösi lakos, 2018. június 12-én meghalt?. Temetése 2018. június 19?-én, kedden ?15.00? órakor a ?kecskeméti ?K?öztemető?ben? lesz. Gyászmise a Piarista templomban ?(t?emetés után) 16.15 órakor. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. MÁRIN ISTVÁN császártöltési lakos, 80 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. június 16-án, 14.00 órakor lesz a császártöltési régi temetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOSDI-BERÉNYI SÁNDORNÉ Antal Ágnes kecskeméti lakos, életének 71. évében csendben elaludt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 19-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Református Templomban. Kérem, hogy egy szál fehér virággal emlékezzenek Édesanyámra. Szerető leánya.
"Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen a két áldott kéz, mely értünk dolgozott." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették,, hogy SZABÓ DEZSŐ JÓZSEF ruházati kereskedő, galambász kecskeméti lakos, 54 éves korában, váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. június 18-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet. Munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZEGEDI BALÁZSNÉ Szabó Ilona kerekegyházi lakos, 83 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 15-én, 15.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
fölény / 1 órája
Két góllal verte meg Egyiptomot Oroszország
2020-ban debütál / 3 órája
Musical készül Michael Jacksonról
vízilabda / 3 órája
Három góllal húzott el előttünk Montenegró
remény / 3 órája
A kacsacsőrű emlős egy hormonja segítheti a cukorbetegség kezelését
áttörés / 3 órája
Magyar kutatók fejtették meg a zebracsíkok rejtélyét
ikonikus járgány / 3 órája
Hetvenéves a Citroën kacsa