Járvány

2020.04.02. 12:47

Szijjártó Péter: minden idők legnagyobb gazdaságdinamizálási akciótervét készítjük elő (videó)

A külgazdasági és külügyminiszter telefonon tárgyalt Johannes Hahnnal, az Európai Unió költségvetési biztosával egy, az állami beruházási támogatásokat megkönnyítő új rendszerről.

Budapest, 2020. március 13. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatót tart, miután hivatalában videokonferencián egyeztetett Németország és a visegrádi országok külügyminisztereivel 2020. március 13-án. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Telefonos egyeztetéssel indult a nap, az Európai Unió költségvetési biztosával – osztotta meg közösségi oldalán Szijjártó Péter.

A külügyminiszter szerint a világjárvánnyal szembeni védekezés gazdasági aspektusa is elengedhetetlenül fontos. Mint Facebook-oldalán írta, ezért ma reggel telefonon tárgyalt Johannes Hahn-nal, az Európai Unió költségvetési biztosával egy, az állami beruházási támogatásokat megkönnyítő új rendszerről. Ezt követően a Gazdasági Kabinet ülésén minden idők legnagyobb gazdaságdinamizálási akciótervét készítik elő – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában