19°
29°
20°
Fotó: Vajda János / MTI

Súlyos baleset történt Taktaharkánynál

Hozzászólások

Nincsenek feed adatok a "likebalaton_ajanlo" feed-re
galériával
Mester-Horváth Nikolett
Speciális játszóteret kaptak a mozgássérült gyerekek Halason
időjárás / 7 perce
Vasárnap is marad a kánikula, de jégeső is jöhet
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 30 és 36 fok között várható, északnyugaton hűvösebb lehet.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik BENE JÓZSEF temetésén megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Mikor elmentél kialudt egy csillag, Az angyalok a mennyországba hívtak, De sajnos itt lent elvesztettünk Téged, A legtisztább angyalát a Földnek és az égnek." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Édesanyánk, nagymamánk, dédmamánk, anyósunk, testvérünk KINCSES SÁNDORNÉ Szalontai Mária kecskeméti lakos, 87 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2019. június 19-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek, itt maradnak ők bennünk csöndesen még." Szeretettel emlékezünk BENCSIK LÁSZLÓ halálának 12. és SZALAI JUDIT halálnak 10. évfordulójára. Fiatok Laci, családja és a rokonság.
"A sors könyvében így volt megírva, nehéz tölgyet derékon törte az élet vihara. Ma szomorúbb lett a föld, s fakóbb az ég színe, egy szív állt meg örökre." Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy PATAKI ZOLTÁN kecskeméti lakos, 42 éves korában 2019. június 10-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Utolsó útjára a kecskeméti Köztemetőben kísérjük 2019. június 20-án, 10.45 órakor. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoznak. Emléke szívünkben örökké él! Gyászolja édesanyja, testvére, családtagjai és mindazok akik szerették.
Fájdalommal tudatjuk, hogy SZABÓ ILONA (egykori Konzervgyári dolgozó) kecskeméti lakos, életének 79. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. június 21-én, 10.00 órakor a Barátom Templomában szentmise keretében lesz. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
„Nem ezt akartam, nem így akartam, szerettem volna élni még, de a halál könyörtelen volt, elszólított az ég. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, nagymamánk, dédimamánk BALOGH MIHÁLYNÉ Papp Mária orgoványi lakos, 78 éves korában, 2019. június 13-án, súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2019. június 19-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Református temetőben (Irinyi u-i). Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dogozott, Számunkra Te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DUDÁS FERENC nyugalmazott balotaszállási iskolaigazgató jánoshalmi lakos, 2019. május 30-án, életének 94. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. június 21-én, 16.00 órakor lesz a bajai Köztemetőben. A gyászoló család.
"Napfény voltál, erő, hit és szeretet... A mennyekben az angyalok tárt karokkal várnak Tégedet. Szívünkbe zárva őrizzük majd drága emlékedet." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENDE SÁNDORNÉ Virág Erzsébet Éva kecskeméti lakos, 89 éves korában, türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2019. június 18-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban." Fájó szívvel tudatjuk, hogy HORVÁTH JÓZSEFNÉ Szabó Julianna izsáki lakos, életének 91. évében elhunyt. Temetése 2019. június 17-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik TÚRI ISTVÁN temetésén megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. Külön köszönetet mondunk a Kecskeméti Megyei Kórház II. Belgyógyászaton dolgozó orvosoknak, nővéreknek áldozatos munkájukért. A gyászoló család.
"Elmentem, mert mennem kellett, de szívetek mélyén örökké veletek leszek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ORBÁN LAJOS a Bácsvíz Zrt. volt dolgozója kecskeméti lakos, életének 82. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2019. június 17-én, 15.00 órakor, római katolikus szertartás szerint lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet a Kecskeméti Kórház Központi Intenzív osztály minden dolgozójának LATOS PÁL ápolásában végzett lekiismeretes munkájukért. A gyászoló család.
Soha el nem múló fájdalomtól megtörve tudatjuk, hogy LATOS PÁL életének 76. évében, 2019. május 31-én visszaadta lelkét a Teremtőnek. Hamvait 2019. június 14-én, 13.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben búcsúztatjuk és akaratával egyezően az urnafalban helyezzük örök nyugalomra. Kérjük egy szál virággal búcsúzzanak szerettünktől. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton köszönetet mondunk mindazoknak, akik részvételükkel fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.
Csend van már megnyugodtam a földi szenvedés véget ért. Életem 90. évében legyőzött a betegség. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENE JÓZSEF nyugállományú r. alezredes kecskeméti lakos, 90 éves korában elhunyt. Temetése 2019. június 14-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család. "Megállunk némán a sírod felett, s fájón őrizzük emlékedet."
"Nem ezt akartam, nem így akartam, Szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HALASI ISTVÁN ZOLTÁNNÉ Gombkötő Éva Mária kecskeméti lakos, 69. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2019. június 14-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
„ Ha már nem vagyok válassz egy csillagot, mely átölel, ha kell enyhíti bánatod!” Megtörten, végtelen szomorúsággal tudatjuk, hogy szerettünk MÉSZÁROS ANTAL ELEMÉR életének 88. évében 2019. május 20-án elhunyt. Kívánságára szűk családi körben vettünk tőle végső búcsút. Gyászoló családja.
"Lelked, mint fehér galamb csendesen messzire száll, hiába keresünk, könnyes szemünk már soha nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb te leszel Utat mutasz, mert szívünkben örökké létezel." Fájó szívvel emlékezünk szeretett, drága Édesapánk KAPITÁNY IGNÁC halálának évfordulóján. Emléke örökre szívünkben él! Szerető családja.
"A szeretet örök, a szeretet soha el nem múlik! KEREKES JÓZSEF halálának 2. évfordulója alkalmából. Szerető feleséged, Éva és családod.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BIRKÁS BÉLA életének 79. évében 2019. május 28-án elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. június 14-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, mély fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. BÍRÓ SÁNDOR szabómester kecskeméti lakos, életének 91. évében elhunyt. Temetése 2019. június 12-én, 11.00 órakor lesz az izsáki Felsővárosi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Nyári szünetben / 1 órája
Kajla, a virtuális kölyökkutya segít a gyerekeknek
POSZT / 8 órája
A Woyzeck lett a legjobb előadás
Női röplabda Európa-liga / 10 órája
Győzött, de nem jutott négyes döntőbe a magyar csapat
Notre-Dame / 10 órája
A tűzvész óta először tartottak misét a székesegyházban
Dunai hajóbaleset / 10 órája
Pszichológus: hónapokkal később is kialakulhat poszttraumás stressz
galériával / 11 órája
Flúgos futam Kecskeméten: egy teljes napig köröznek a robogókkal
Hraskó István