kisbusz és autó ütközött

2019.06.12. 20:21

Súlyos baleset történt Taktaharkánynál

A karambolban tíz gyerek és három felnőtt sérült meg.

Taktaharkány, 2019. június 12. Tûzoltók dolgoznak egy oldalára borult autóbusznál Taktaharkánynál 2019. június 12-én. A jármû egy személyautóval ütközött össze a 37-es számú fõút 19. kilométerszelvényénél, a balesetben tíz gyerek és három felnõtt sérült meg. Az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy szlovák gyerekeket szállított a kisbusz. MTI/Vajda János

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Taktaharkány közelében 17 óra körül a 37-es számú főút 19. kilométerszelvényénél személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze.

Az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Taktaharkány és Újharangod irányába terelik. A Boon.hu úgy tudja, hogy szlovák gyerekeket szállított a kisbusz. A lap szerint Nagymihályról, a hármas határ mellől érkeztek a gyerekek, 14, 15 évesek, Budapestre tartottak, az autó vágott eléjük. Az autó sofőrjét kellett kivágni, súlyosan sérült, a gyerekek közül 1 súlyos és 10 könnyű sérültet láttak el a mentők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában