Milánó

2018.03.12. 11:18

Rendőrnővel erőszakoskodott volna a nigériai migráns

A 21 éves afrikai bevándorlót azonnal letartóztatták az olaszországi Milánóban, és bilincsben vitték el a Porta Garibaldi egyik szórakozóhelyéről.

A migránst szexuális zaklatással vádolják, ugyanis többször is megtapogatta a 23 éves olasz lányt, aki egyébként a carabinieri, azaz az olasz rendőrség egyik állományban lévő tagja.

A lány beszámolója szerint a barátnőivel iszogattak, amikor odalépett hozzá a migráns. A nigériai férfi meg akarta kóstolni a lány italát, aki szerint a migráns többször, agresszívan érzékeltette vele, hogy mindenáron kapcsolatba akar lépni vele. Miután ő nemet mondott a bevándorlónak, hátat fordított neki. Ekkor úgy tűnt, hogy a támadó feladja a próbálkozást és elmegy, de végül elkezdte tapogatni a lányt.

A rendőrnő ezután a bevándorlót a biztonsági őrök segítségével földre vitte, majd fogva tartották, amíg meg nem érkeztek a szolgálatban lévő rendőrök. A férfit letartóztatták és hivatalos személy elleni szexuális zaklatással vádolják – írja a Corriere della Sera Milano portálra hivatkozva a 888.hu.

Borítóképünk illusztráció, rajta az olasz carabineri egy női tagja látható egyenruhában

Forrás: Wikimedia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában