"véletlenül"

2021.03.04. 07:40

Népszerű eszköz manapság a füstgránát az egyre erőszakosabb baloldaliak kezében

Kocsis Máté a Facebookon osztotta meg véleményét a tegnap esti robbantással kapcsolatban.

„Tegnap este Jakab Péter emberei az Országgyűlés hivatali épületében füstgránátot robbantottak. Azt mondják, véletlenül” – kezdi bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője.

„Népszerű eszköz ez manapság az egyre erőszakosabb baloldaliak kezében, hiszen ilyet dobott Fekete-Győr András is a rendőrökre, ami miatt most bíróság előtt áll. Az ő esetében a baloldali propagandasajtó – és ő maga is – ártatlan kis füstgyertyáról beszélt, amit csak »ejtett«. (Persze ha ugyanezt az eszközt mondjuk fociultrák dobálják, akkor az már »emberi élet kioltására alkalmas füstbomba«, amit hajítanak.) Maradjunk inkább tehát az eszköz leánykori nevénél: füstgránát. Ilyet robbantottak a »kis-Jakab Péterek« tegnap, a legfőbb népképviseleti szerv épületében. Milliós kárt okoztak a hivatal szervereiben, szélsőséges hülyegyerekek miatt kellett a tűzoltóknak kivonulniuk a helyszínre, és sok emberben keltettek riadalmat. A kérdések gyűlnek

  • Minek kell füstgránát abba az épületbe?
  • Mikor akarták felhasználni, ha a tegnapi véletlen volt?
  • A fő kérdés azonban mégiscsak az: hogyan került az épületbe egy ilyen veszélyes eszköz?”

    - írja Kocsi Máté.

    Hozzáteszi:

    az irodaházba történő belépéskor az őrök mindenkit tüzetesen átvizsgálnak – kivéve a parlamenti képviselőket. Rajtuk kívül tehát senki tudta bevinni.

    „Ebből pedig már csak annyi következik, hogy álljon szépen elő az a jobbikos »honatya«, aki becsempészte az Országgyűlés Hivatalába ezt a gránátot. Ilyenkor legyenek tökösek, és ne vitessék el a balhét a beosztottaikkal! Jakab Péter most hangoskodjon!” – teszi hozzá Kocsis.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában