Ország-világ

2021.04.07. 15:50

Kocsis Máté: Gyurcsány sokat tett azért, hogy ne legyenek beoltva az emberek

Aljas politikai bűnözőnek nevezte az ellenzék vezérét szerdai Facebook-bejegyzésében a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának vezetője.

Budapest, 2021. február 15. Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetõje felszólal az Országgyûlés idei elsõ ülésén 2021. február 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be” – idézte fel a Demokratikus Koalíció elnökének szerdai parlamenti felszólalását a Fidesz frakcióvezetője.

A kormánypárti politikus közösségi oldali bejegyzésében ugyanakkor leszögezte, hogy márpedig az a fontos, hogy hány embert oltottak be, és hogy az Európai Unióban lakosságarányosan hazánkban kapták meg legtöbben az oltóanyagot. Kocsis Máté megjegyezte: Gyurcsány Ferenc sokat tett azért, hogy ez ne így legyen. Hozzátette, a magyar kormány idejében jó döntést hozott, míg a többi ország csak most ébredezik.

A frakcióvezető megjegyezte, az ellenzék vezére ennek ellenére „foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel” vádolta meg a kormány tagjait, és azt is közölte, hogy „2022-ben vissza fog jönni, és nem lesz kegyelem”. „A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni...” – mutatott rá a fideszes politikus, emlékeztetve: arról nem beszélt Gyurcsány Ferenc, mi van azokkal, akiket ők beszéltek le az oltásról és emiatt meghaltak, vagy arról sem, hogy vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amelyet hónapokig folytattak.

„Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt” – tette hozzá Kocsis Máté.

Borítóképünkön Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában