Ország-világ

2021.03.18. 16:19

Kocsis Máté: Gyurcsány azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen

A baloldal szerint minél több a bizonytalan, beoltatlan ember, annál több esélyük lesz 2022-ben.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook posztjában arról ír, hogy mai bejegyzésében Gyurcsány teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondunk róla és a Jakab Pétertől Fekete-Győr Andrásig tartó szolgáiról, a tudatos halálkampányukról, az mind igaz. Ez az ember olyan stratégiát alkotott a baloldal számára, ami miatt a világ bármely országában meghurcolnák még a saját szavazói is. Ez az ember egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az „politikai előny”. Igen, ez maga a STRATÉGIA.

Azért csinálta az oltásellenes kampányt, azért uszított mindenkit a regisztráció ellen, és azért indított még petíciót is a vakcinák betiltásáért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen.

Tette mindezt azért, hogy megírhassa mai posztját, miszerint: „a halál kormánya ez”.

Egy nyugati lapnak nemrég azt nyilatkozták, hogy minél több a bizonytalan, beoltatlan ember, (és így minél több a fertőzött, meg a halott), annál több esélyük lesz 2022-ben. Ezt hallva sokan azt hihették, hogy ez csak valami vicc, ilyen betegek nem lehetnek ezek. De, ezek ilyen betegek. Élükön a legbetegebb lelkű főnökükkel, aki ma feltette a koronát a tudatosan építgetett halálkampányára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában