morális alapok nélkül

2018.09.17. 22:00

Kocsis Máté: elfogadott a politikusok eltérő álláspontja

Azonban Gyurcsány Ferenc csak hergeli a társadalmat- közölte Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában arról beszélt, Gyurcsány Ferenc siralmas kormányzati teljesítménye mellett magyarázza, hogy mi az a jogállamiság és demokrácia, ez pedig egyenesen vérlázító, főleg az őszödi beszéd 12. évfordulóján.

A Fidesz frakcióvezetője hétfőn Szabó Tímeával (A Párbeszéd frakcióvezetője) és Gyurcsány Ferenccel is éles vitát folytatott a parlament plenáris ülésén. Erre reagálva úgy szólt, Szabó egy bevándorláspárti politikus, aki mást gondol erről a kérdésről, mint a magyar emberek jelentős része, és a kormány. A DK frakcióvezetője ettől eltér egy kicsit – folytatta.

„Gyurcsány Ferenc már volt kormányon, sajnos ismeri az egész ország az ő kormányzati teljesítményét, (…) a legvérlázítóbb az őszödi beszéd 12. évfordulóján demokráciáról és jogállamiságról beszélnie” – hangsúlyozta a politikus.

Hozzátette: „Semmilyen morális alapja nincsen, hogy szólásra emelkedjen.” Úgy vélte, mindamellett, hogy a politikusok eltérő álláspontja helyes és elfogadott, Gyurcsány Ferenc hergeli a társadalmat a határon túliakkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában