Ország-világ

2020.11.09. 14:45

Kocsis Máté: a kamuvideós Korózs Lajosnak távoznia kell a népjóléti bizottság éléről!

A Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP-s politikus méltatlanná vált tisztségére.

Mint mi is megírtuk, az álmentős kamuvideó után Korózs Lajos nemrég álstatisztikát közölt közösségi oldalán.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője erre reagálva Facebook-oldalán közölte: Végleg eljött az ideje, hogy a kamuvideós Korózs Lajos távozzon az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről.

Mint írta, „Korózs tavasszal kamuvideót gyártott, hogy lejárassa az egészségügyet, a mentősöket, ápolókat, orvosokat, és végig minden eszközzel gáncsolta a járvány elleni védekezést. Már önmagában ezért távoznia kellett volna, de nem tette meg.

Most Korózs Lajos még tovább ment, ezúttal halálozási statisztikát hamisított meg, hogy alaptalanul riogassa és becsapja az embereket.

Egy világjárvány közepén teljesen elfogadhatatlan, hogy egy ilyen felelőtlen ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát, ezért nyomatékosan megkérem a baloldali pártokat, haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost és jelöljenek új elnököt a helyére!

Távozása elkerülhetetlen, ezért ha kell, ennek akár a parlament többsége fog érvényt szerezni!” – tette világossá Kocsi Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában