Honvédelem

2021.09.29. 15:34

Katonai konvojra kell számítani csütörtökön és szombaton többfelé az utakon

Katonai gépjárművek és harcjárművek közlekednek csütörtökön és szombaton 10 és 17 óra között több autópályaszakaszon és főútvonalon – közölte a Honvédelmi Minisztérium szerdán az MTI-vel.

A konvojok közlekedése mindkét napon érinti a Táborfalva-5. számú főút-Lajosmizse-M5 autópálya-M43 autópálya-47. számú főút- Hódmezővásárhely útvonalat, de szombaton a Hajmáskér-8. számú főút-M7 autópálya-62. számú főút-M8 autópálya-51. számú főút-52. számú főút-M5 autópálya-M43 autópálya-47. számú főút-Hódmezővásárhely útvonalon is találkozhatnak a járművezetők katonai menetoszlopokkal.

A Magyar Honvédség arra kéri a járművezetőket, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve annak biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában