Hogy ne legyen Bábeli zűrzavar

2018.09.04. 05:56

Ingyenes idegennyelvi napon mérhetjük fel tudásunkat

Pénteken és szombaton ismét megrendezik a Nyelvparádét a fővárosban, az ingyenes rendezvényen a látogatók felmérhetik nyelvtudásukat, megismerkedhetnek a legújabb kiadványokkal és kurzusokkal.

A szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a 19. Nyelvparádéra kilátogatók részt vehetnek próba nyelvvizsgán, interaktív programokon, bemutató nyelvórákon, megismerkedhetnek a bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságával.

Kipróbálhatják magukat idegen nyelvű állásinterjú-helyzetekben, és hasznos tanácsokat kaphatnak az önéletrajz megírásához is.

A kiállítók jelentős kedvezményekkel készülnek.

A Diplomamentő programra pályázni kívánók megismerhetik az ingyenes kurzusokat indító intézményeket, és szintfelmérésen is részt vehetnek. A Nyelvparádé gondolt a gyerekekre is, nekik játékos, idegen nyelvi programokat szerveznek.

A nyelvtanároknak szóló konferencia idén sem marad el:

a Design Thinking módszer előnyeit és hatékonyságát neves előadók ismertetik meg a pedagógusokkal.

A középiskolás generációt is aktivizálni szeretnék a szervezők, osztálytársaikkal közösen videopályázaton vehetnek részt, egyénileg pedig fotópályázaton bizonyíthatják kreativitásukat, és nyerhetnek értékes nyereményeket. A rendezvény pénteken és szombaton 10-18 óráig, ingyenesen vár minden érdeklődőt a Millenáris B épületében.

További információ a www.nyelvparade.hu oldalon található.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában