Ország-világ

2020.09.27. 15:07

Íme a gengszterbaloldal: Kocsis Máté a kispesti botrányról

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője, a párt budapesti elnöke a Facebook-oldalán reagált a Hír TV Informátor című műsorában elhangzottakra.

A koronatanú névvel és arccal vállalta, hogy feltárja az igazságot a baloldali alvilágról, a százmilliós lopásokról, a kábítószeres Lackner Csabáról és bűntársairól – összegezte Kocsis a látottakat a Magyar Nemzet cikke szerint.

Mint ismert, a Hír TV műsorában megszólalt V. Ákos, aki maga is látta Lackner Csaba és a kispesti szocialisták züllését, a férfi a baloldal sofőrjeként dolgozott a XIX. kerületben. V. elmondta, hogy ő vitte a bulikba Lacknert és másokat, emellett az eseményeken is jelen volt.

Kijelentette: a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételek, amelyeken Lackner a maga és helyi baloldal korrupciógyanús ügyeiről mesél, hitelesek.

A szövegek valóban így hangzottak el.

Ezzel kapcsolatban Kocsis Máté kiemelte: feltűnően nagy a hallgatás a baloldali korrupciós ügyben. Hozzátette: „hallgat Gyurcsány, lapít a Momentum, Karácsony sunnyog, az MSZP cinkosan félrenéz, a baloldali média falaz”.

A bűnszervezet tehát vidáman működik, következmények megint nem lesznek, mert náluk az ismeretlen. A pénzért és a hatalomért ezek a gazemberek mindenre képesek. Nincs két baloldal! – emelte ki a frakcióvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában