24°
25°
14°

Kivágták az ország karácsonyfáját

Az Erdőhorvátiban kivágott lucfenyő 18 méter magas és közel két tonna súlyú. Az ország karácsonyfáját a Parlament előtt állítják majd fel.

Egy kamionnal szállítják a budapesti Kossuth térre az ország karácsonyfáját. A hatalmas lucfenyőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorvátiban vágták ki hétfőn. A 18 méter magas, közel 2 tonnás lucfenyőt a hagyományoknak megfelelően Budapesten, a Parlament előtti Kossuth téren állítják fel. A fát daruval emelték fel a szállítóeszközre.

Legolvasottabb

1
Ezért zárták le reggel a kecskeméti Mátyás király körutat
2
Halálos baleset történt az 54-esen Bócsánál
3
Már tényleg nagyon elegük van a kecskeméti szellemház mellett lakóknak
4
Helvéciai baleset – majdnem lincselés lett az előzésből
5
Félezren tüntettek vasárnap Kecskeméten
szerencse
Három kóbor medvebocsot mentettek meg Bulgáriában
négy vb-n is járt / 9 perce
Elhunyt a franciák legendás kapitánya
Hetvenéves korában elhunyt Henri Michel, aki szövetségi kapitányként 1986-ban világbajnoki bronzérmes lett a francia labdarúgó-válogatottal, 1984-ben pedig Los Angelesben olimpiát nyert a nemzeti csapattal.
Gyász
"Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BORS JÓZSEFNÉ Bors néni műkertvárosi lakos, életének 79. évében szerető szíve megszűnt dobogni. Búcsúztatása 2018. április 28-án, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Református Templomban. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
"Búcsúzom tőletek kedves szeretteim, ne sírassatok, hisz már nem fáj semmi. Csak tőletek elmenni fájt, de fájt nagyon, de vár majd az örök nyugalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS ISTVÁN LAJOS kecskeméti lakos, életének 85. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. április 26-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Uram ne hagyd, hogy fájjon... Hadd legyek inkább hálás Hisz oly végtelen az áldás Mit általa nyertem." Promikula M.D. FEKETE TIBOR Jászai-díjas, a Magyar Köztársaság Érdemes és Kiváló Művésze a Kecskeméti Katona József Színház örökös tagja halálának 4. évfordulójára. Felesége, keresztgyermekei, rokonai, barátai, tisztelői.
"Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, a végtelen szeretet. Óvjuk, őrizzük emlékedet." CSIPKÓ SÁNDOR JÓZSEF halálának 1. évfordulójára. Szerető társad Stefike.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett Édesanyánk DOBOS SÁNDORNÉ Gráczia Mária volt orgoványi lakos, életének 96. évében elhunyt. Gyászszertartása 2018. április 27-én, 16.00 órakor lesz Budapesten a Kassai téri római katolikus templomban. A gyászoló család.
"Bárhogy múlnak évek, A lélek nem feled, mert összeköt minket az örök szeretet!" GYÖNGYÖSI PAP FERENCNÉ Sarkadi Ilona halálának 1. évfordulójára. Szerető családja.
"Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, Aki a bajban is megfogja kezed, S hogy milyen fontos is volt Neked, Csak akkor tudod meg, ha már nincs Veled." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy KULLAI ISTVÁN a Margaréta Otthon lakója volt Talfája közi lakos, életének 92. évében 2018. április 19-én elhunyt. Drága halottunkat 2018. április 26-án, 10.45 órakor kísérjük utolsó útjára a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyermekei, Unokái és Dédunokája.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy TÓTH ISTVÁN Putyó Kecskemét, Rendőrfalusi lakos, életének 84. évében elhunyt. Temetése 2018. április 27-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Mikor a lelkem roskadozva vittem, Csöndesen és váratlanul Átölelt az Isten." Fájó szívvel tudatjuk, hogy ILLÉS TIBOR kecskeméti lakos, 65 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. április 26-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemető szóróparcellájánál. Szerető családja.
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik papánk H. TÓTH PÁL búcsúztató szertartásán megjelentek és ezzel kifejezték részvétüket. A gyászoló család.
"Csak egy könny voltam, aki porba hull, csak egy sóhaj, ki égbe szabadul." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. SZABÓ FERENCNÉ Beregi Irén a Fodrász Szövetkezet nyugdíjasa életének 90. évében, 2018. április 10-én eltávozott. Temetése 2018. április 24-én (kedd), 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani." Váci Mihály Mély fájdalommal tudatjuk, mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy HORVÁTH KRISZTINA a Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály munkatársa 2018. április 10-én 43 éves korában elhunyt. Utolsó útjára 2018. április 27-én, 10.45 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemető ravatalozójából. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MÓTUSZ JÁNOSNÉ Varga Vera kecskeméti lakos, életének 91. évében, hosszú türelemmel viselt betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása szűk családi körben történik. Szerettünkért szentmisét mondatunk 2018. május 8-án, 17.00 órakor a kecskeméti Piaristák Templomában. Gyászoló fiai.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték és szerették, hogy GERE JÓZSEF SÁNDOR 85 éves korában hosszantartó, méltósággal viselt betegség után örökre eltávozott közülünk. Temetése 2018. április 25-én, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben. Gyászoló szerető családja.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik HAJDA DEZSŐ temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Pihenj, Te drága szív, már megszűntél dobogni, Szerető jóságod nem tudjuk feledni. Mert elfelejteni Téged soha nem lehet, Csak meg kell tanulnunk élni Nélküled!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy GONDA ISTVÁN kecskeméti lakos, 83 éves korában türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2018. április 24-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy H. TÓTH PÁL a volt MSZB Tsz. nyugdíjasa Kecskemét-ballószögi lakos, Húsvét másnapján, életének 95. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása a Kecskemét, Arany J. u-i Evangélikus Templomban, április 22-én, 12.00 órakor lesz. Végső nyughelyére a szűk családi kör helyezi. Aki megtiszteli a szertartáson való megjelenésével csak egy szál virággal fejezze ki részvétét. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik szerettünk vitéz SZŰCS-TASSY GÁBOR MIHÁLY búcsúztatásán megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik HALASI PÁL temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. Gyászoló testvérei.
"Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben Érted él, egy gyertya az asztalon Érted ég. S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit Tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek a hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged." Fájó szívvel emlékezünk SZABÓ ISTVÁNNÉ Balázs Julianna halálának első évfordulójára. Szerető családja.
Nehéz megválni a skatulyáktól / 10 perce
Tatár Csilla: mindent megkaptam az élettől
és még egészséges is / 21 perce
Életet menthet a kerékpárral
fenntarthatósági témahét / 1 órája
Áder János: a kevés és a sok víz is probléma
Huszonnegyedik óra / 1 órája
Az elefántok bőrére megy a vásár
tereprali / 1 órája
Zapletal győzelmével zárult az Adrenalin Kupa Bugacon
Óbuda napja / 1 órája
Színes programokkal várják az érdeklődőket május első hétvégéjén