-9°
-2°
-10°

Egy 33 éves édesanya a legjobb magyar rúdtáncos

Pálmaffy Barbara nyerte meg a Miss Poledance Hungary 2011 versenyt a nemzetközi zsűri egyhangú döntésével.

A 33 éves, egygyermekes édesanya a tornászat és a tánc elemeit ötvözte a krómrúdon. Tizenkét tehetség mérte össze tudását az első magyarországi Rúdtánc Bajnokságon, amelyet a Magyar Tornász Szövetség és a Magyar Légtornász Egyesület szakmai támogatásával rendeztek.

A zsűri a versenyzők megjelenését, akrobatikus mozdulatait és showelemeit pontozta. A bajnokságot megnyerő Pálmaffy Barbara “tornászokat megszégyenítő mozdulatokat kombinált latinos táncshow-elemekkel”. A győztes egy éve rúdtáncol, eredetileg a Táncművészeti Főiskolán végzett és komoly táncos múlttal rendelkezik. Nemrég megnyerte a varsói Rúdtánc Kupát is. A következő egy évben ő képviselheti hazánkat a nemzetközi rúdtáncversenyeken.


   
A Rúdtánc Bajnokság idei célkitűzése volt, hogy támogassa azt a nemzetközi kampányt, hogy a rúdtáncot mint látványsportot a 2020-as olimpiára felvegyék a hivatalos sportágak közé.  Pálmaffy Barbara elnyerte a legszebb jelmez és az év előadóművésze díjat is, míg a legjobb akrobatikus trükköt elismerő díjat Bardóczy Ilka, a Magyar Torna Szövetség különdíját pedig Balogh Katalin kapta.
   
A Rúdtánc Világbajnokságnak – a poledance történetében először – Magyarország ad otthont. A versenyt október 1-jén rendezik Budaörsön.

-9°
-2°
-10°
Hódara
Cs
-1°
-9°
P
-4°
Sz
V
különleges
Szimfonikus koncertshow-ra készül a Budafoki Dohnányi Zenekar
"Erre van az előre..." / 16 perce
Tőkés László: a Néppárt egyetlen esélye, ha Orbán Viktorra hallgat
Az EP-képviselő szerint ha nem veszi fel a harcot a migrációs invázióval, önmagát ássa el a pártcsalád.
Gyász
"Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. VEROSZTA GYÖRGY kerekegyházi lakos, 82 éves korában elhunyt. Temetése 2018. december 21-én, 14.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Ne emlékezz rám búsan család, rokon, barát. Add meg a könnyet, de élj és szeress tovább. Addig vagyok míg élek szívetekben, bennetek ember voltam mindig, ezért szeressetek." Mély megrendüléssel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BERKECZ LÁSZLÓ ny. polgármester 75 éves korában 2018. december 11-én eltávozott közülünk. Utolsó útjára 2018. december 21-én, pénteken 13.00 órakor kísérjük a soltvadkerti katolikus temetőben. Hálás szível mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatón részt vesznek, gyászunkban osztoznak. A gyászoló család.
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Fájó szívvel tudatjuk, hogy ERDÉLYI LÁSZLÓ kecskeméti lakos, 68 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. december 21-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet." Fájó szívvel tudatjuk, hogy SERES ISTVÁN bádogos kerekegyházi (volt szarkási) lakos, 68 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. december 21-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Ha emlegettek köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MARKÓ GÁBORNÉ Kerekes Terézia kecskeméti lakos, 59 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. december 20-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy JUHÁSZ JÓZSEF ZOLTÁN a Gamf volt dolgozója ballószögi lakos, 67. éves korában elhunyt. Temetése 2018. december 20-án, 15.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BEREI JÓZSEFNÉ Hidi Erzsébet (Szöszi) 75 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2018. december 20-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben katolikus szertartás szerint. Szerető családja: férje, lányai, unokái, veje.
"Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy!" (Ézsaiás 43.1) Fájdalommal tudatjuk, hogy AMBRUS JENŐ SÁNDORNÉ Szőnyi Rózsa életének 93. évében, 2018. december 2-án elhunyt. Kérésének megfelelően hamvait szűk családi körben helyeztük örök nyugalomra. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TROMLERNÉ HEGEDŰS ILONA életének 68. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása és temetése 2018. december 20-án, 10.45 órakor lesz az Új Köztemetőben (1108 Budapest, Kozma u. 8-10.). Kérjük a búcsúztatón megjelenteket, hogy részvétüket egy szál virággal fejezzék ki. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik FARKAS-TÓTH SÁNDOR JÓZSEFNÉ Szakolczai Mária temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazon rokonnak, ismerősnek, akik VARGA MIHÁLYNÉ Faragó Erzsébet temetésen részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
"Nyugszik a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De Te számunkra sosem leszel halott, Örökké élni fogsz mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy szerető férjem, drága édesapánk, nagypapám KOVÁCS FERENC Kecskemét-műkertvárosi lakos, 2018. december 6-án, 72 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése 2018. december 17-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
HEGEDŰS LÁZÁR 1887-1969 és neje KOVÁCS TERÉZIA 1892-1977 és 5 elhunyt testvéremre emlékezem: Magyarné Hegedűs Terézia Szentmisét mondunk értük december 15-én, 18.00 órakor a Nagytemplomban.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy MARSA JENŐ kecskeméti lakos, 62 éves korában, december 11-én, rövid betegségben elhunyt. Temetése december 18-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben lesz. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
,,Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál " CSORBA FERENCNÉ Borbényi Éva halálának 20. évfordulójára. Szerető családja.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet. Munka és küzdelem volt egész életed." Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk, apósunk RÁCZ JÓZSEF FERENC hetényegyházi lakos, 2018. december hó 7. napján, életének 76. évében hirtelen elhunyt. Temetése 2018. december hó 18. napján 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Drága emléke szívünkben örökre megmarad! A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc és egy meleg tekintet, Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk senki soha el nem vehet." CSERNÁT IMRÉNÉ Tánczos Erzsébet halálának 9. évfordulójára. Szerető családja: férje, lányai, vejei és 3 unokája.
"Nem simogat kezed, nem mosolyog arcod, hiába szólítunk, nem halljuk már hangod. Nélküled szomorú és üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." Fájó szívvel emlékezünk CSŐSZ JÓZSEF halálának 5. évfordulóján. Szerető családja.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Adhat az Isten márványt, palotát, csak egyet nem adhat kétszer, szívből szerető Édesanyát." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS-TÓTH SÁNDOR JÓZSEFNÉ Szakolczai Mária helvéciai lakos, 87. életévében elhunyt. Temetése 2018. december 14-én, 11.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
kihagyhatatlan / 53 perce
Külföldi és magyar sztárbandák zúznak az idei Téli Fekete Zajon
manchester united / 53 perce
A norvég miniszterelnök gratulált Solskjaernak a kinevezéshez
mabisz / 1 órája
Nem elég a sima biztosítás a pályán kívül síelőknek
Tudatos vásárlás / 1 órája
Még fizetés előtt kérdezzük meg, lehet-e cserélni a terméket
50 év zene / 2 órája
Portréműsor készült Ákosról
Beke István, Szőcs Zoltán / 3 órája
„Nem láthatom a fiam születését”: megszólaltak az ártatlanul elítélt székelyek