25°
30°
13°

80 milliárddal több jut az oktatásra

Dzsudzsák Balázs
A magyar válogatott az első számú klubja
Gyermekvállalás / 2 perce
Az őszi nemzeti konzultáción a családokról és a demográfiáról lesz szó
Elértük, hogy az édesapa is gyesre, gyedre mehessen. Tavaly a 140 ezer gyedből 11 ezret férfiak vettek igénybe.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik özv. TÓTH GÉZÁNÉ Juhász Gizella temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. Külön köszönetet mondunk a kiskunfélegyházi kórház Krónikus Belgyógyászati osztály dolgozóinak. A gyászoló család.
"Csendesen alszik, megpihent végleg angyalok bölcsője ringatja már, nem jöhet vissza, hiába hívjuk emléke szívünkben otthont talál.. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ GERGELY kecskeméti lakos, 64 éves korában, rövid ideig tartó súlyos betegségben 2018. szeptember 15-én elhunyt. Temetése 2018. szeptember 24-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Elfáradtál az élet tengerén, pihenj csendben a föld lágy ölén." Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RÉDEI ISTVÁNNÉ Füredi Julianna kecskeméti lakos, 2018. szeptember 14-én, életének 76. évében elhunyt. Végső nyugalomra helyezzük 2018. szeptember 26-án, 13.00 órakor a kecskeméti Köztemetőben. Szerető családja.
"...ne bánkódjatok, mint a kiknek nincsen reménységük." (I. Thessz.4.13.) "Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll." (Jób 19.25.) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PAPP ISTVÁNNÉ Tóth Ilona (Ili néni) a Kecskeméti Damjanich J. Ált. Isk. Apáczai Csere János díjas nyugalmazott tanára 2018. szeptember 16-án, életének 94. évében elköltözött Istenéhez. Temetése 2018. szeptember 25-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Pihen a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Itt hagytál minden álmot, vágyat, Nem mesélsz már az unokáknak, Csak a bánat és a könny maradt utánad." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy özv. BESZTERI JÁNOSNÉ Balogh Eszter kecskeméti lakos, 89 éves korában elhunyt. Temetése 2018. szeptember 25-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Gyászmise 2018. október 4-én, 07.00 órakor lesz a kecskeméti Nagytemplomban. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy NAGY ISTVÁN kecskeméti lakos, 2018. szeptember 13-án, életének 68. évében elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2018. szeptember 24-én, 10.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben, a református vallás szertartása szerint helyeztetjük örök nyugalomra. A gyászoló család.
Szeretettel és fájdalommal emlékezünk SZABADSZÁLLÁSI FERENCNÉ Molnár Ceciliára aki már 9 éve, hogy nincs közöttünk.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik OROSZI PÉTER búcsúztatásán megjelentek, sírjára virágot helyeztek. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TAKÁCS GÁBORNÉ (Gyuris Józsefné) Burján Ilona kecskeméti lakos, 82 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. szeptember 24-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem múlnak Ők el, akik szívünkben élnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH LAJOSNÉ Hegyi Mária kecskeméti lakos, 83 éves korában elhunyt. Temetése 2018. szeptember 22-én, szombaton 10.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te soha nem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy BOCZEK LÁSZLÓ kerekegyházi lakos, 73 éves korában elhunyt. Temetése 2018. szeptember 21-én, 16.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BARNA FERENCNÉ Fejes Julianna kecskeméti, volt lajosmizsei lakos, életének 104. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. szeptember 21-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy AGÓCS ISTVÁN kecskeméti lakos, 71 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. szeptember 21-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Kérjük, a részvétüket egy szál virággal fejezzék ki! A gyászoló család.
"Adhat az Isten márványból palotát, csak egyet nem adhat még egyszer, drága jó Édesanyát." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy UZONYI LÁSZLÓNÉ Bakos Éva kecskeméti lakos, életének 87. évében csendesen elhunyt. Hamvait 2018. szeptember 21-én, 15.00 órakor helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy Dr. FRIGYESY FERENCNÉ Várkonyi Erzsébet Valéria (zene)tanár, tanító kecskeméti lakos, 77 éves korában elhunyt. Hamvait 2018. szeptember 21-én, 9.45 órakor helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik id. SIPOS JÁNOS temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy SIPKA MIHÁLY ISTVÁNNÉ Horváth Edit az Okmányiroda volt dolgozója 58 éves korában hirtelen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. szeptember 21-én, pénteken 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy özv. LUKÁCS SÁNDORNÉ Gyarmati Terézia 83. életévében csendesen elhunyt. Temetése 2018. szeptember 19-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
"Nem kelti fel se könny, se szó, se vegyszer, holvolt, hol nem volt a világon egyszer." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. TÓTH GÉZÁNÉ Juhász Gizella az Univer Szövetkezet nyugdíjasa kecskeméti, volt hetényegyázi lakos, 80 éves korában elhunyt. Temetése 2018. szeptember 20-án, 11.45 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Tiéd a csend a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. HORVÁTH FERENC kerekegyházi lakos, 86 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. szeptember 21-én, 10.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. Ezúton mondunk köszönetet, hogy mély gyászunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Labdarúgás / 38 perce
Öten kupaharcra készen
kuktatippek / 1 órája
Nem kerül pácba, ha ügyesen pácol
sőt a kékre se mondana nemet / 1 órája
Peller Anna akár a rózsaszín hajat is bevállalná
tragédia / 2 órája
A bébiszitter gyilkolt meg egy egész családot Kínában
kevesebb baleset / 2 órája
Nemsokára bevezetik a magyar utakon, ezt a traffipaxot Ön sem fogja tudni kicselezni
Szabadságharc / 3 órája
Az Esztrád színház bemutatja a Pákozd 1848 című zenés történelmi játékát