szülői felelősség

2021.09.19. 14:10

Herczegh Anita: a teremtés csodája, hogy a kisbaba elfogadja az őt körülvevő világot

Herczegh Anita köszöntőt mondott a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Babaköszöntő című rendezvényén.

Péteri, 2021. szeptember 19. Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége köszöntõt mond a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Babaköszöntõ címû rendezvényén a péteri horgásztónál 2021. szepetember 19-én. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A teremtés csodája, hogy a kisbaba elfogadja az őt körülvevő világot, amelyet természetesnek vesz, és rögtön otthon is érzi benne magát – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége vasárnap Péteriben.

Arról beszélt, hogy a kisbaba mindenre rácsodálkozik, de mindent úgy fogad el, ahogy azt megkapja. Hozzátette, hogy a babák nem rendelkeznek semmivel, amit kapnak, azt a szüleiktől kapják, befogadó, átölelő szeretetből.

„A gyermek kiszolgáltatott, ezért teljes bizalommal él a feléje áradó szeretettel. Szíve tiszta, mint egy fehér papírlap, de nagyon nem mindegy, hogy mit írunk rá mi, szülők. Minden, ami oda felkerül, kitörölhetetlen nyomot hagy” – fogalmazott Herczegh Anita.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában