Ország-világ

2021.03.27. 13:20

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlt volna, fele ennyi idős se lenne beoltva

A kormánypárt szerint elképesztő, amit a baloldal művel.

Ha Gyurcsányékon múlt volna, fele ennyi idős se lenne beoltva – így reagált a kormánypárt a DK-s Barkóczi Balázs sajtótájékoztatójára.

Elképesztő, amit a baloldal művel. Kampányolnak az oltás ellen, lebeszélik az időseket az oltásról, támadják a vakcinabeszerzéseket, utána meg kiállnak prédikálni

- közölte a párt.

Ha Gyurcsányékon múlt volna, akkor fele ennyi ember és idős se lenne beoltva, mert mindent megtettek, hogy a kormány ne vásároljon nemzeti hatáskörben vakcinákat.

Magyarország azért áll az uniós ranglista élmezőnyében, mert a kormány vakcinabeszerzéseinek köszönhetően több vakcinával tudunk oltani, mint más országok

− emeli ki a Fidesz közleménye.

Ennek köszönhető, hogy már 1 millió 870 ezer ember be van oltva, 667 ezren már a második oltásukat megkapták. A regisztrált 65 év felettiek közel háromnegyede már be van oltva, az oltásuk folyamatos, azt egyedül csak az oltásellenes baloldal akadályozza – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában