Ország-világ

2021.04.28. 16:31

Fidesz: a baloldal folytatja a védekezés fúrását

Miközben a nagyobbik kormánypárt minden erejével azon dolgozik, hogy minél többen regisztráljanak, vegyék fel a koronavírus elleni vakcinát, szerezzenek védettséget, a baloldal „láthatólag továbbra sem bír magával” – hangoztatta Horváth László, a Fidesz szóvivője az MTI-hez szerdán eljuttatott videójában.

Azt mondta, hogy

a baloldal „folytatja a védekezés fúrását”, azt az „elbizonytalanító, sunyi, oltásellenes propagandát”, amelyet az elmúlt hónapokban is művelt.

Most éppen Varju László volt „az ügyeletes hangulatkeltő”. A DK országgyűlési képviselője kedden az ATV-ben a keleti vakcinákról próbálta lebeszélni a nézőket. Azt állította, hogy ezek a készítmények csak álmegoldást jelentenek – hangoztatta Horváth László.

„Az a felelőtlen, életeket veszélyeztető politika, amit a Gyurcsány vezette baloldal folytat, semmibe veszi a magyar szakemberek tudását, véleményét, és a védekezésben dolgozók emberfeletti munkáját”

– fogalmazott a Fidesz szóvivője.

Hozzátette, hogy ez a politika sajnos nem eredménytelen.

„A baloldali Policy Solutions közvélemény-kutatásából ugyanis kiderül, hogy sikerült elbizonytalanítani a baloldali szavazók jelentős részét” a keleti vakcinákkal kapcsolatban. Pedig ezekért a készítményekért más országok sorban állnak – jelentette ki.

A Fidesz pártállástól függetlenül arra kér mindenkit, hogy ne higgyen az oltásellenes baloldalnak, bízzon a magyar szakemberekben, és regisztráljon a vakcináért.

A Magyarországon elérhető összes készítmény hatékony és biztonságos – jelentette ki Horváth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában