Ország-világ

2021.01.31. 12:30

Egy éve alakult meg az Operatív Törzs

Az ország egészét átfogó testülettel, amelynek részei úgy az egészségügyi, járványügyi, mint az egyenruhás szerveink, eddig nem tapasztalt kihívásokkal szembesülve, a magyar emberekkel együtt, rendkívüli munka közepette értük el, hogy hazánk a járvány legkritikusabb pontján is szilárdan kitartott – írta közösségi oldalán Kásler Miklós.

Forrás: Facebook / Kásler Miklós

A tény, hogy a legnehezebb időszakban is valamennyi kórházba kerülő fertőzött beteget el tudtunk látni, önmagában büszkeségre ad okot, különösen annak fényében, hogy ez fejlett, nagy országok számára sem minden esetben sikerült. A magyar egészségügy, az ellátórendszer kiállta a történelmi próbát, orvosaink és ápolóink helytállásával pedig magyar betegek tömegei épülhettek és épülhetnek fel – közölte az Emmi minisztere.

Mára azonban a figyelem középpontjában az oltóanyagok és a hatályos korlátozások lazítása kerültek. A vakcinák tekintetében bizonytalanoktól és a nyitást sürgetőktől éppen ezért azt kérem, hogy gondoljanak azokra a honfitársainkra, akiket elragadott a kór, ők ugyanis azok, akik emlékeztetnek minket a ránk leselkedő veszélyre és az ebből fakadó felelősségünkre.

Továbbra is vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában