Forrásmegvonás

2018.04.24. 08:38

Deutsch Tamás szerint a migrációt elutasító országokat büntetné Brüsszel

Durva politikai támadásnak tartja a néppárti EU-képviselő, hogy az Európai Unió több tízmilliárd euró fejlesztési forrást csoportosítana át a közép- és kelet-európai tagországoktól a pénzügyi válság sújtotta déli tagállamokba.

Deutsch Tamás az Echo Tv-nek adott interjújában azt mondta: ezzel a migrációt elutasító országokat akarja büntetni Brüsszel.

Hajmeresztő a migrációs politika, amit Soros György és az Európai Bizottság megfogalmaz – hangsúlyozta Deutsch Tamás, aki szerint Magyarország polgárai ezt a helyzetet ugyanúgy elutasítják, mint a V4 többi országának polgárai. A politikus felhívta rá a figyelmet, hogy az Európai Parlament évek óta egyre durvább támadásokat indít Magyarország ellen. Ennek egyik terméke a Soros-terv és a Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséről szóló hírek is. Deutsch Tamás kiemelte, példátlan hozzáállásnak tartja, hogy ezek a témák vannak napirenden, mert vannak más dolgok is, amelyekről tárgyalni lehetne.

Deutsch Tamás szerint az Európai Unió a fejlesztési politikával kapcsolatban azt mondja:

Aki nem lép egyszerre a migránssimogató politika elfogadásában, az nem kap rétest estére!

A legutóbbi fejlesztési tárgyalásokon is nagy harc dúlt, és ez most sem lesz másképp. Magyarországnak a magyar polgárokért kell harcolnia – hívta fel rá a figyelmet a politikus, aki úgy fogalmazott, harcolni is fognak ezekért a jogokért, és fognak annyi szövetségest találni, hogy uniós fejlesztési forrásokhoz jussunk.

A teljes adást itt tudja megtekinteni:

Borítóképünk kivágás a fenti műsorból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában