Járvány

2020.11.29. 17:48

Böjte Csaba kijöhet a kórházból (videó)

A ferences szerzetes közösségi oldalán megosztott videóban mondta el, hogy orvosai ígérete szerint hétfőn talán kiengedik.

„Úgy néz ki, hogy ezt az évet én kórházban zárom, de az orvosaim ígérete szerint hétfőn talán kiengednek„ – adta hírül a közösségi oldalán megosztott videóüzenetében a ferences szerzetes – írja a Mandiner.

„Úgy néz ki, hogy ezt az évet én kórházban zárom, de az orvosaim ígérete szerint hétfőn talán kiengednek” – mondta az érte aggódók nagy örömére Böjte Csaba. Csaba testvér közösségi oldalán megosztott videóüzenetében úgy fogalmazott, hogy „év végén egy kicsit mindenki megriad, elbizonytalanodik„, majd felteszi a kérdést, vajon mit hoz a jövő.

Kihez mehetnénk tanácsért, ha nem az Úr Jézushoz? – mondta erre Böjte Csaba. Majd ezt követően felolvasta az evangélium mai üzenetét.

Imádkozzatok szüntelenül azért, ami majd bekövetkezik, hogy megállhassatok a színe előtt – idézte a szavakat Lukács evangéliumából.

A ferences szerzetes ezt követően egy gyerekkori, megrázó élményéről is mesélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában