Ország-világ

2020.08.03. 14:40

Balesetet szenvedett Benkő Tibor honvédelmi miniszter autója az M7-esen

A minisztérium kocsijában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg. A tárcavezető mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A honvédelmi miniszter autója is érintett volt a reggeli órákban az M7-es autópályán, tisztázatlan körülmények között történt balesetnek – erősítette meg a Pesti Srácok (PS) értesülését a portálnak a rendőrség. A minisztérium autójában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg. A tárcavezető mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A rendőrség közlése szerint ma reggel nyolc óra után az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy teher- és egy haszongépjármű, valamint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze.

Az eddigi adatok szerint a haszongépjármű sofőrje és utasa sérült meg, az egyik könnyebben, a másik súlyosan, utóbbihoz mentőhelikopter is érkezett.

A PS információi szerint a minisztériumi autó sofőrje vétlen volt a balesetben: először egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze, majd utóbbi nekicsapódott a miniszter autójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában