Undorító

2023.04.23. 14:18

Ellepték a patkányok a Márki-Zay vezette Hódmezővásárhelyt (videó)

A lakosok bosszúsak és aggódnak a tarthatatlan helyzet miatt.

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, a város polgármestere évértékelő beszédét tartja a hódmezővásárhelyi városházán 2023. február 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A Promenad24 arról ír, hogy a Szabadság téri játszótéren a rágcsálók egész kolóniája telepedett meg, a családok által látogatott játszóparkban szabályos lakórendszert építettek ki maguknak. Egy helyi lakos, Ferenc videót is küldött arról, milyen áldatlan állapotok uralkodnak a Szabadság téren, mely tele van hatalmas gödrökkel, patkányjáratokkal. 

A környéken élők a közegészségügyi veszélyek miatt aggódnak. 

A Délmagyar munkatársai is kint jártak a Szabadság téren, megtalálták a felvételen látható lyukakat és azok mellett még jó néhányat.

Egy édesanya három gyermekével sietett át a lakótömbök közti játszótéren.

Tavaly nyáron is találtunk nem is egy döglött patkányt. Rengeteg helyen vannak alagutak, amiket ástak. Megfogadtam, hogy soha többet nem engedem ide a játszótérre a gyerekeim. Inkább elmegyünk egy távolabbira, de nem szeretném, hogy megharapja őket és fertőzést kapjanak, vagy egyenek a patkányméregből. Ezért a helyzetért a polgármester és a hivatal a felelős


– mondta az asszony. A többi lakos is a városvezetés felelősségét hangsúlyozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában